Skip to main content

Super Mario RPG

System
  • Nintendo Switch
Udgivelsesdato
  • 17. november, 2023
Understøttede spillemåder

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Aldersanbefaling
images/_infrastructure/pegi/pegi_7.png
Genre
  • Action
    Rollespil
Udgiver
  • Nintendo
Sprog
  • Engelsk
  • © Nintendo/SQUARE ENIX Character: © Nintendo, © SQUARE ENIX
Mario, Bowser og Peach slår sig sammen om at reparere Star Road i dette lettilgængelige rollespilseventyr.

Sammen med de velkendte helte skal du også stoppe ballademagerne fra Smithy-banden. Dette farverige rollespil, der oprindeligt kun blev udgivet i Japan og Nordamerika til Super NES, har fået opdateret grafik og filmsekvenser, der tilføjer endnu mere charme til den uventede alliance mellem Mario, Bowser, Peach og de originale figurer Mallow og Geno! Træd ind i en kulørt verden af excentriske allierede og spøjse fjender i et rollespil for alle.

Hop gennem en farverig verden og giv kampene lidt ekstra pondus! Udforsk de levende miljøer med din gruppe og hop mod dit næste mål! Drøn ind i monstre for at deltage i turbaserede kampe med din gruppe på tre figurer. Tryk på knappen på det rigtige tidspunkt for at give en tilfredsstillende dosis ekstra skade eller have en hjælpsom vagt.

Uanset om du har spillet det originale spil eller ej, kan du dykke ned i denne Nintendo Switch-version af det allerførste RPG i Super Mario-serien.


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark