Skip to main content

Another Code: Recollection

System
  • Nintendo Switch
Udgivelsesdato
  • 19. januar, 2024
Antal spillere
  • En spillere
Aldersanbefaling
images/_infrastructure/pegi/pegi_12.png
Genre
  • Eventyr
Udgiver
  • Nintendo
Sprog
  • Engelsk
  • © Nintendo
Oplev hele fortællingen om Ashley Mizuki Robins på tværs af to eventyr i Another Code: Recollection til Nintendo Switch.

Denne samling indeholder fuldt forbedrede versioner af Another Code-spillene, der oprindeligt blev udgivet på hhv. Nintendo DS og Wii, med revideret grafik, udforskning af 3D-miljøer, stemmeskuespil, nye puzzle-opgaver, mellemsekvenser, musik og meget mere! Begge spil indeholder også valgfrie ledetråde og navigationssystemer til at hjælpe dem, som er nye inden for adventurespil.

Another Code: Two Memories

Efter at have modtaget et brev fra sin far, som hun troede var død, tager 13-årige Ashley af sted til den afsidesliggende Blood Edward Island for at lede efter ham. Kort efter ankomsten møder hun et mystisk spøgelse ved navn D, ligesom hun opdager et palæ fyldt med spændende opgaver og mysterier, der skal løses.

Blood Edward Island er en øde ø med en tragisk historie, der involverer Edward-familien, som engang boede der.

Another Code: Journey into Lost Memories

To år efter begivenhederne i Another Code: Two Memories tager en campingtur til Lake Juliet en uventet drejning for Ashley, da hun oplever flashbacks med sin mor. Har de besøgt dette sted før?

Hun bliver også venner med en dreng, som er løbet hjemmefra, og hører om en hændelse, der engang fandt sted ved søen. Ved at lære de lokale og andre besøgende ved søen at kende, kan du hjælpe Ashley med at afdække sandheden bag sin mors fortid, samt hvad der skete ved Lake Juliet.

Lake Juliet er en stor sø omgivet af frodig natur. Der var engang planer om at bygge et ferieresort ved søen, men udviklingen blev stoppet på grund af en hændelse, der fandt sted for fem år siden.

 

Bemærk venligst: Another Code: Recollection er kun tilgængelig med engelsk eller japansk voiceover.


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark