Skip to main content

Pokémon: Let’s Go, Eevee! + Poké Ball Plus

System
 • Nintendo Switch
Udgivelsesdato
 • 16. november, 2018
Understøttede spillemåder

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Antal spillere
 • Op til 2 spillere
Aldersanbefaling
images/_infrastructure/pegi/pegi_7.png
Genre
 • Rollespil
  Simulation
Udgiver
 • Nintendo
Udvikler
 • GAME FREAK
Sprog
 • Engelsk
 • © 2018 Pokémon. © 1995 – 2018 Nintendo/Creatures Inc./GAME FREAK inc.
Denne Pakke indeholder et nyt, spændende Pokémon-RPG til Nintendo Switch og Poké Ball Plus. Vend tilbage til Kanto-regionen og oplev et klassisk Pokémon-eventyr på en helt ny måde i Pokémon: Let’s Go, Eevee!

Pokémon: Let’s Go, Pikachu! og Pokémon: Let’s Go, Eevee! er baseret på Pokémon Yellow: Special Pikachu Edition, som blev lanceret i Japan i 1998. Begge versioner er skabt af GAME FREAK, skaberne af Pokémon-serien, og introducerer nye måder at spille på. Begge titler udnytter de unikke Nintendo Switch-egenskaber fuldt ud!

Pokémon: Let's Go, Eevee! vil give dig oplevelsen af et klassisk Pokémon-rollespil på Nintendo Switch med HD-grafik og et gameplay, der både passer til erfarne trænere og nytilkomne. Desuden kan to spillere spille samtidigt, således at du kan dele oplevelserne med en ven!

Der findes en dyb forbindelse mellem de to spil, Pokémon: Let's Go, Pikachu! og Pokémon: Let's Go, Eevee!, og Pokémon GO – noget, der helt sikkert vil glæde Pokémon GO-fans.

Fang Pokémon som aldrig før!

Poké Ball Plus er et Poké Ball-formet tilbehør, som kan bruges til at spille Pokémon: Let's Go, Pikachu! og Pokémon: Let's Go, Eevee! i stedet for Joy-Con-kontrollerne. Du kan fx kaste poké-balls i spillet ved at lave en kastebevægelse med Poké Ball Plus, når du fanger Pokémon. Ud over bevægelseskontrollen, kan tilbehøret lyse op i forskellige farver, vibrere og afspille lyde.

Med Poké Ball Plus kan du også tage en af dine yndlings-Pokémon fra spillene med på en spadseretur ude i den virkelige verden og modtage diverse belønninger, når du returnerer Pokémon-figuren til Nintendo Switch-spillene.

Den nye kontrolmulighed, Poké Ball Plus, kommer med Mythical Pokémon Mew og sælges separat*. Poké Ball Plus inkluderer en analog pind og knap, så spillet kan styres udelukkende med den, hvis det er ønsket.

 • Indtag rollen som Pokémon-træner og begiv dig ud på et spændende eventyr i en verden fuld af Pokémon sammen med Pikachu!
 • Fang dusinvis af Pokémon på en måde inspireret af Pokémon GO og kæmp mod mægtige trænere for at blive den bedste Pokémon-træner nogensinde!
 • Lær din partner specielle manøvrer, som lader dig klippe buske, surfe, flyve og meget mere.
 • Spil hele spillet med én enkelt Joy-Con-kontrol eller brug Poké Ball Plus-tilbehøret, som vil lyse op, vibrere og lave lyde, hvilket alt sammen tager eventyret helt ind i din stue!
 • Tag Pokémon med på en gåtur i Poké Ball Plus.
 • Del eventyret med en anden spiller ved at bruge en ekstra Joy-Con-kontrol eller Poké Ball Plus (sælges separat*).
 • Fang Pokémon, som oprindeligt blev opdaget i Kanto-regionen i Pokémon GO og overfør dem til Pokémon: Let’s Go, Eevee!
 • Du kan koble Poké Ball Plus til Pokémon GO-appen og fange Pokémon i virkeligheden. Du kan også samle genstande fra Poké Stop uden at se på mobilskærmen.
 • Brug Pokémon GO-appen sammen med dette nye spil for at møde en helt ny, mytisk Pokémon kaldet Meltan.
 • Selv efter historiens afslutning, er der mere du kan gøre: kæmp mod mestertrænere og fang alle 151 Pokémon og meget mere!
 • Du kan købe spillene separat eller i en pakke inklusive Poké Ball Plus.
Pokémon: Let’s Go, Eevee!
Pokémon: Let’s Go, Eevee!
Et nyt og spændende Pokémon-spil til Nintendo Switch! Vend tilbage til Kanto-regionen og oplev et klassisk Pokémon-eventyr på en helt ny måde i Pokémon: Let’s Go, Eevee!
Pokémon: Let’s Go, Pikachu
Pokémon: Let’s Go, Pikachu
Et nyt og spændende Pokémon-spil til Nintendo Switch! Vend tilbage til Kanto-regionen og oplev et klassisk Pokémon-eventyr på en helt ny måde i Pokémon: Let’s Go, Pikachu!
Pokémon: Let’s Go, Pikachu! + Poké Ball Plus
Pokémon: Let’s Go, Pikachu! + Poké Ball Plus
Denne Pakke indeholder et nyt, spændende Pokémon-RPG til Nintendo Switch og Poké Ball Plus. Vend tilbage til Kanto-regionen og oplev et klassisk Pokémon-eventyr på en helt ny måde i Pokémon: Let’s Go, Pikachu!

Anmeldelser


90/100

"It's all utterly adorable, and makes you feel more connected to the series than ever before"

−Gamesradar.com

8,3/10

"Cute company is not all these Pokemon offer, though: Their stats are incredible and their moves are amazing."

−IGN


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark