Skip to main content

Endless Ocean Luminous

System
  • Nintendo Switch
Udgivelsesdato
  • 2. maj, 2024
Understøttede spillemåder

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Antal spillere
  • Op til 30 spillere
Aldersanbefaling
images/_infrastructure/pegi/pegi_3.png
Genre
  • Eventyr
    Simulation
Udgiver
  • Nintendo
Sprog
  • Engelsk
  • © Nintendo / ARIKA Nintendo and ARIKA are the authors of this software for the purpose of copyright. All rights reserved. Nintendo et ARIKA sont les auteurs de ce logiciel au regard du droit d'auteur. Tous droits réservés.
I det uudforskede Veiled Sea kan du støde på over 500 kendte arter, der gemmer sig omkring koralrev, stejle klippefremspring og gletsjervand, mens fremtoningen ændrer sig afhængigt af tidspunktet på dagen i spillet.

Tag en dyb indånding og dyk ned i en uudforsket verden med opdagelser og oplevelser, der ændrer sig for hvert dyk. Mød og lær om over 500 dyrearter - nogle af dem formodes at være uddøde eller endda mytiske!

Afdæk havets mysterier ved at lede efter begravede relikvier, usædvanlige seværdigheder og specielle væsner.

Endless Ocean Luminous inviterer med sit fine lydbillede og sin behagelige grafik på et afslappet gameplay med mulighed for omhyggeligt at katalogisere alle de skabninger, som dykkerne støder på.

Når de er scannet, vil en forskningsassistent give dig detaljerede oplysninger og interessante indsigter om hver enkelt skabning. Havets mysterier ændrer sig for hvert dyk. Du kan endda få møde nye venner under dine dyk ved at invitere en djævlerokke til at svømme sammen med dig eller give en hummer et lift på din iltbeholder.

Hvad vil du mon finde på din undersøiske rejse?

Tag på ekspedition sammen med op til 30 spillere online

Begiv jer på eventyr sammen i grupper på op til 30 spillere med Nintendo Switch Online. Hils på dine meddykkere med en gestus og dyk derefter ned i dybet for at dele oplevelserne.

Med et Nintendo Switch Online-medlemskab kan du desuden holde øje med Event Dives, der er temadyk, som vil forekomme med jævne mellemrum og give mulighed for at se usædvanlige seværdigheder og havliv.


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark