Skip to main content

OCTOPATH TRAVELER

System
  • Nintendo Switch
Udgivelsesdato
  • 13. juli, 2018
Understøttede spillemåder

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Antal spillere
  • En spillere
Aldersanbefaling
images/_infrastructure/pegi/pegi_12.png
Genre
  • Eventyr
Udgiver
  • Nintendo
Udvikler
  • Square Enix
Sprog
  • Engelsk
  • © SQUARE ENIX CO., LTD. All Rights Reserved.
Producenterne af Bravely Default fra Square Enix præsenterer et nyt RPG-spil som er en blanding af CG, pixel art og visuel magi.

Project OCTOPATH TRAVELER er et helt nyt Nintendo Switch-eksklusivt RPG, som udvikles af Square Enix. Fra producenterne af Bravely Default på Square Enix kommer nu en helt ny fantasyverden, som blander 3D-grafik, pixelkunst og visuel magi i noget udviklerne kalder HD-2D.

Start din rejse som en af otte protagonister, alle med hver deres baggrund, talenter og mål. Hvor vil din rejse begynde? Hvem kommer du til at arbejde sammen med? Og hvor skal i først gå hen? Alle disse beslutninger er op til dig som spiller!

Hver figur har sin egen Patch Action, som kan anvendes helt specifikt, når du støder på en anden figur. Fx kan krigeren Olberic udfordre næsten alle han støder på til en duel. I sådan en duel kan han afsløre skurke og lade retfærdigheden ske fyldest eller tvinge nogen der er i vejen til at flytte sig.

Et andet eksempel er danseren Primrose, som kan lokke andre til at følge sig. Med denne evne kan hun opspore en savnet person eller lokke fjenden i en fælde. Hun kan endda tilkalde en af de figurer, hun har snydt, så denne hjælper hende i kamp.

I spillet er kampene en blanding af simple pick-up-and-play, turbaserede kampe og helt ny mekanikker. En af disse mekanikker er Boost-systemet, som lader dig samle Boost Points hver gang det er din tur i kampene. Brug disse point til dramatisk at øge styrken i dine angreb og evner eller brug dem til at sammenkoble dine angreb.

Prøv at træffe fjendernes svage punkter for at bryde deres forsvar og slå derefter til i deres svage øjeblik. Eller hvis dine venner er i fare kan Boost anvendes til at bringe dem tilbage i fightingform. Hvis det lykkes dig, at identificere fjendens svagheder og bruge Boost effektivt, har du nøglen til sejr!

Der findes mange forskellige strategier og taktisk smarte træk bliver selvfølgelig belønnet!


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark