Skip to main content

Octopath Traveler II

Octopath Traveler II
System
  • Nintendo Switch
Udgivelsesdato
  • 24. februar, 2023
Understøttede spillemåder

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Antal spillere
  • En spillere
Genre
  • Rollespil
Udgiver
  • Square Enix
Sprog
  • Engelsk
  • © SQUARE ENIX CO., LTD. All Rights Reserved.
Octopath Traveler II
Et nyt afsnit i OCTOPATH TRAVELER-serien! OCTOPATH TRAVELER II tager seriens HD-2D-grafik, en fusion af retro pixelkunst og 3D CG, til endnu større højder. I Solistias verden vover otte nye rejsende sig ud i en spændende ny æra. Hvor vil du tage hen? Hvad vil du gøre? Hvis fortælling vil du bringe til live? Valget er dit!

Begynd dit eventyr som en af otte nye rejsende med hver sin motivation og unikke evner. Seriens HD-2D-grafik, en fusion af retro pixel art og 3DCG, har nået endnu større højder. historien foregår i Solistia, hvor forskellige kulturer trives fra øst til vest, og den nye tidsalders industrier blomstrer.

Du kan sejle på havene og udforske alle hjørner af en verden, der går fra dag til nat. hver rejsende har et unikt sæt Path Actions, som de kan bruge til at kæmpe mod byboere, skaffe genstande, tage andre med på deres rejser og meget mere. Hvor vil du tage hen? Hvad vil du gøre? Det er helt op til dig!

De velkendte mekanismer fra det oprindelige spil er bevaret, som fx friheden til at udvikle dine rejsendes job og færdigheder samt Break- og Boost-systemet, der gjorde kampene så spændende. Der er også blevet tilføjet nye mekanikker.

Demoversion tilgængelig i Nintendo eShop.


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark