Skip to main content

Hades

System
 • Nintendo Switch
Udgivelsesdato
 • 19. marts, 2021
Understøttede spillemåder

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Antal spillere
 • En spillere
Aldersanbefaling
images/_infrastructure/pegi/pegi_12.png
Genre
 • Action
  Eventyr
  Rollespil
Udvikler
 • Supergiant Games
Sprog
 • Engelsk
 • © 2020 Supergiant Games, LLC. All rights reserved
Spillet, der har modtaget mange priser og fantastiske anmeldelser, findes nu også i fysisk version - kun til Nintendo Switch.

Denne fysiske version leveres med sjove ekstrafunktioner, herunder en pc-downloadkode til Hades Original Soundtrack og et fint, lille 32-siders figurkompendium i fuld farve med portrætter af spillets guder, spøgelser og monstre.

Som den udødelige prins af underverdenen skal du bruge Olympens kræfter og mytiske våben for at bryde ud af kløerne på selveste Dødens Gud. Med hvert enestående forsøg på at slippe væk, bliver du stærkere og optrevler historiens gang.

Olympens guder står bag dig! Brug deres kræfter. Mød Zeus, Athena, Poseidon og mange flere og vælg mellem dusinvis af gudernes velsignelser, der forbedrer dine egenskaber gevaldigt. Der er en masse forskellige karakteregenskaber at opdage og gøre brug af hen ad vejen.

Der venter dig et hold af fuldt stemmelagte, farverige og struttende livlige figurer! Bliv venner med guder, spøgelser og monstre. Lær dem at kende og oplev tusindvis af unikke historier efterhånden som du finder ud af, hvad der virkelig er på færde i denne store, dysfunktionelle familie.

Spillet kan spilles igen og igen. Nye overraskelser venter hver gang du dykker ned i den evigt skiftende underverden, hvor de vogtende bosser husker dig. Brug det magtfulde Mirror of Night til at blive stærkere og stærkere og giv dig selv et forspring næste gang du løber væk hjemmefra.

Intet er umuligt. Vedvarende upgrades betyder, at du ikke behøver være guddommelig for at opleve den spændende kamp og gribende historie. Men selv hvis du er, er der masser af udfordringer og hårdtslående action, der vil teste hvad du har at byde på.

Spillet har helt klart spiludviklerne Supergiants signatur. Den rige, atmosfærefyldte præsentation og den unikke blanding af gameplay og narrativ, som har været rygraden i Supergiants spil, bliver her drevet til det ypperste: spektakulære håndlavede omgivelser ledsaget af hårdtpumpende originale toner gør underverdenen sprællevende!


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark