Skip to main content

Bayonetta 2

System
 • Nintendo Switch
Udgivelsesdato
 • 16. februar, 2018
Understøttede spillemåder

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Antal spillere
 • Op til 2 spillere
Aldersanbefaling
images/_infrastructure/pegi/pegi_18.png
Genre
 • Action
Udgiver
 • Nintendo
Udvikler
 • PlatinumGames
Sprog
 • Engelsk
 • © SEGA Published by Nintendo / © 2014-2018 Nintendo © SEGA Published by Nintendo
I denne kulminerende efterfølger til det kritikerroste BAYONETTA-actionspil vil spillerne have nerverne helt uden på tøjet fra start til slut.

Struttende af fantastiske, episke scener og kampe der er mere berusende end nogensinde før, er der action hele vejen igennem. Kæmp på toppen af et jetfly, mens det svæver gennem centrum af en storby. Slås ansigt til ansigt mod en gigantisk engel, hvis ene arm er en pisk, på toppen af et ræsende tog. Og sigt mod himmelen i kampen mod et dæmonisk monster, mens du stiger op mod toppen af en skyskraber.

Bevæbnet med nye våben og evner, forbløffer Bayonetta sine fjender med hendes nye bevægelser og torturangreb. I bytte for magiske point, kan hun låse op for en helt ny evne kaldet Umbra Climax, med hvilken hun kan sætte dæmoniske monstre i stævne og aflevere det ene mægtige angreb efter det andet.

Vælg mellem Normal- og Touch-spilfunktionerne. I Normal Mode har du BAYONETTAs unikke tekniske kontrolfunktioner, et meget rost kontrolsystem, som fans af det tidligere spil elsker og som alle actionfans vil nyde. Touch Mode tilbyder en mere bekvem spillestil for dem, som ikke er så kendte med actionspil eller dem, der bare gerne vil prøve noget nyt. Her kan spillerne bruge den trykfølsomme skærm på Wii U GamePad til nemt at styre Bayonetta, når hun bevæger sig, angriber og undviger fjender.

Bayonettas gamle veninde Jeanne, også en Umbra Witch, dukker op i spillet (figuren kan ikke spilles) for at hjælpe Bayonetta med at udføre kombinationsangreb og med at uddele intensive afstraffelser af fjenderne, når det ikke kan være anderledes.

Eksklusivt for Nintendo Switch-versionen

Kæmp mod horder af fjender sammen med en ven enten lokalt eller online i multiplayerfunktionen Tag Climax. Vælg mellem flere stærke figurer og giv både engle og dæmoner, hvad de fortjener.

 • Tag spændingen med dig fra tv-skærmen og nyd også spillet på farten med Nintendo Switch, når som helst og hvor som helst
 • Ved køb af spillet som fysisk eksemplar medfølger desuden downloadkode til det første Bayonetta-spil
 • Spillet udkommer også som en Special Edition, der ud over de to spil, Bayonetta og Bayonetta 2, indeholder en SteelBook, 22 Verse Cards og tre ark med flotte klistermærker

Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark