Skip to main content

New Pokémon Snap

System
  • Nintendo Switch
Udgivelsesdato
  • 30. april, 2021
Understøttede spillemåder

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Antal spillere
  • En spillere
Aldersanbefaling
images/_infrastructure/pegi/pegi_3.png
Genre
  • Eventyr
    Simulation
Udgiver
  • Nintendo
Udvikler
  • BANDAI NAMCO
Sprog
  • Engelsk
  • ©2020 Pokémon. ©1995–2020 Nintendo / Creatures Inc. / GAME FREAK inc. ©1999 Nintendo / HAL Laboratory, Inc. Developed by BANDAI NAMCO Studios Inc.
New Pokémon Snap er et helt nyt eventyr til Nintendo Switch, som er inspireret af det klassiske Nintendo 64-spil Pokémon Snap.

Velkommen til Lental-regionen, hvor du på øerne finder alt fra tæt jungle til øde ørkener. På din vej gennem denne øgruppe vil du få rig mulighed for at fotografere den fantastiske natur og en masse vilde Pokémon, som trives i Lentals uberørte natur.

Pokémon og vegetationen i Lental er nogle gang set med et lysende skær. Dette er kendt som illumina-fænomenet, hvilket er helt unikt for Lental-regionen i New Pokémon Snap.

På opfordring af Professor Mirror fra Lental, skal du drage ud på en rejse fra ø til ø, sikkert flydende afsted i NEO-ONE, for at undersøge og fotografere Lentals Pokémon og deres levesteder og dermed afdække sandheden bag illumina-fænomenet.

Opbyg dit eget Pokémon Photodex

Professor Mirror evaluerer dine billeder. Du får point alt efter, hvordan Pokémon poserer, hvor store de ser ud til at være, hvor direkte de ser ind i kameraet og hvor de er placeret indenfor billedets rammer. Når du fotograferer og ihærdigt undersøger Lental, vil du med tiden se Pokémon, der ser anderledes ud og opfører sig anderledes end før.

Tag masser af billeder, få dem evalueret og brug de bedste af dem til at opbygge dit eget Photodex i New Pokémon Snap!

Udforsk Lental-regionen

Du er ikke alene på din mission. Professor Mirror, en videnskabsmand ved laboratoriet for økologi og naturvidenskab (L.E.N.S.) og hans assistent, Rita, vil lære dig om øerne Lental og om forskergruppens økologiske undersøgelser. Du udforsker vildmarken i Lental, mens du flyder sikkert i dit NEO-ONE køretøj. Når du ankommer til et forskningsområde, vil NEO-ONE styre for dig, så du kan koncentrere dig om at tage det perfekte Pokémon-billede!

Sørg for at drage fordel af Lental-regionens velsmagende fluffruit. At kaste en af ​​disse godbidder til en Pokémon kan hjælpe dig med at fange dens opmærksomhed.

Du kan også gemme fotos i dit personlige album. Disse billeder kan redigeres og justeres med en bred vifte af redigeringsværktøjer for at skabe lige dét billede, der matcher din kunstneriske vision.

Spillere med et Nintendo Switch Online-medlemskab (tegnes separat) kan dele deres fotos online og konkurrere på de globale ranglister.

Illumina-fænomenet

I din udforskning skal du holde øje med de Pokémon og den vegetation, der udsender en blød glød. Dette er kendt som Illumina-fænomenet, og professor Mirror har arbejdet hårdt for at undersøge dette mærkelige fænomen. Det siges endda, at visse Pokémon på en eller anden måde er forbundet med Illumina-fænomenet. Når du studerer Pokémon i Lental, kan du endda komme til at afsløre sandheden bag dette mysterium.

Pokémon Snap

Udforsk ørkener, jungler med mere, mens du fotograferer dine Pokémon-favoritter og i dit feltarbejde opdager hidtil ukendt adfærd hos Pokémon.

Islands

Oplev smukke øer

The wild

Opdag vilde Pokémon

Photos

Tag flotte billeder af Pokémon

Photodex

Fyld dit Pokémon Photodex


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark