Skip to main content

Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon

System
 • Nintendo Switch
Udgivelsesdato
 • 17. marts, 2023
Understøttede spillemåder

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Antal spillere
 • En spillere
Aldersanbefaling
images/_infrastructure/pegi/pegi_12.png
Genre
 • Action
  Eventyr
  Puzzle
Udgiver
 • Nintendo
Udvikler
 • PlatinumGames
Sprog
 • Engelsk
 • © Nintendo © SEGA Published by Nintendo
Vend siderne i en fortryllende eventyrbog i Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon.

Du kan downloade en gratis demo af spillet i Nintendo eShop og spille de to første kapitler! Du kan sidenhen overføre dine fremskridt til selve spillet.

Der var engang en ung heks ved navn Cereza...

For mange år siden, længe inden denne hekselærling mestrede magiens mere mørke sider og blev kendt aom Bayonetta, tog hun en skæbnesvanger rejse ind i den forbudte Avalon-skov. Sammen med hende var hendes allerførste dæmon, Cheshire, inde i hendes tøjbamse. Spil som både Cereza og Cheshire, og søg gennem den forbudte skov for at finde den kraft, der kan redde Cerezas mor.

Cheshire og Cereza skal sammen løse gåder og slås mod fjender

Enhver god historie har en lektion om kammeratskab, ikke sandt?! I denne må Cereza og Cheshire koordinere deres fælles indsats for at bekæmpe frygtelige feer og løse mystiske gåder. Brug den venstre Joy-Con til at styre Cereza og binde fjenderne med hendes magi. Med den højre Joy-Con kan du styre Cheshire, som kan sætte sine kløer i fjenderne!

Lad Cerezas historie udfolde sig…

Avalon-skoven er lige så smuk som den er bestialsk, og hvert område ser ud, som om det er håndmalet. Historien bliver fortalt gennem de farverige og levende illustrerede sider af en eventyrbog. Så sørg for at stoppe op og dufte til roserne i denne finurlige og fantastiske verden, men bliv ikke for længe - skoven har en smag for fortabte hekse.


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark