Skip to main content

Bravely Default II

System
  • Nintendo Switch
Udgivelsesdato
  • 26. februar, 2021
Understøttede spillemåder

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Antal spillere
  • En spillere
Aldersanbefaling
images/_infrastructure/pegi/pegi_12.png
Genre
  • Rollespil
Udgiver
  • Nintendo
Udvikler
  • Square Enix
Sprog
  • Engelsk
  • © 2020 SQUARE ENIX CO., LTD. All rights reserved.
Fire helte, fire krystaller - ét storslået eventyr! Teamet bag Bravely-serien og OCTOPATH TRAVELER er tilbage med BRAVELY DEFAULT II.

Du kan se frem til en spændende ny historie, en helt ny verden og nye Heroes of Light i denne opfølger til BRAVELY DEFAULT.

Fire helte forbereder sig til deres livs rejse i dette fantastisk flotte og engagerende rollespilseventyr fra Square Enix, skaberne bag Final Fantasy-serien.

BRAVELY DEFAULT II har musik fra Revo (Sound Horizon/Linked Horizon).

Du leder dit Heroes of Light-team på en rejse gennem fem kongeriger for at returnere krystallerne til deres retmæssige hjem efter de er blevet stjålet. Du bruger de såkaldte Asterisks til at låse op for opgaver og evner, der giver dig mulighed for at nedlægge alverdens monstre, og husk desuden at bruge kommandoerne ”Brave” og ”Default” til at styre den fine balance mellem risiko og belønning!

Verden er i krise. Oversvømmelser, stigende temperaturer, naturkatastrofer - tyveriet af krystallerne truer alle levende ting. Der er dog håb i form af Heroes of Light, som består af fire fantastiske krigere, der kan bringe elementerne tilbage i sin rette balance.

Hovedpersonen Seth drager med sine ledsagere, Gloria, Elvis og Adelle, gennem det pulserende land Excillant. Udnyt teamets kombinerede kræfter til at besejre de djævle, som stjal krystallerne, og kvæl det kaos, der truer med at flå landet fra hinanden!

Med sit Brave & Default-system giver BRAVELY DEFAULT II sit bud på den turbaserede RPG-formel ved at give spillerne mulighed for at gå all-in på angreb på bekostning af fremtidige runder eller indtage en defensiv position for at gemme runder til senere brug.

Du skal finde en balance mellem det at spille det sikkert eller satse på en mere risikofyldt strategi for at besejre det enorme udvalg af fjender, du møder.

Asterisks er de magiske genstande, der giver dit team adgang til de nye opgaver. Du skal indsamle dem og tilpasse dit team for at skabe det ultimative kamphold. Udforsk det frodige landskab i Excillant, snak med dets spøjse indbyggere og bliv til vaskeægte helte!

  • Download gratis demo af BRAVELY DEFAULT II i Nintendo eShop!

Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark