Skip to main content

Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise

System
 • Nintendo Switch
Udgivelsesdato
 • 7. oktober, 2020
Understøttede spillemåder

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Antal spillere
 • En spillere
Aldersanbefaling
images/_infrastructure/pegi/pegi_16.png
Genre
 • Action
  Eventyr
Udgiver
 • Rising Star Games
Udvikler
 • Toybox
Sprog
 • Engelsk
Oplev en unik story og følg med tilbage i tiden til den fiktive by Le Carré. Her skal mysterier, som er begravet i den engang så fredelige by, afsløres.

Mørket spirer, rødderne griber fat, træerne vokser og lægger omgivelserne i skygge. Men selv i lyset på markerne rundt om træerne forbliver rødderne og de slynger sig om alt dybt nede i den mørke jord... og en ny historie tager sin begyndelse.

Grav dybt og find ondskaben, som gemmer sig under den tilsyneladende uskyldige by i Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise, der udkommer eksklusivt til Nintendo Switch.

NSwitch DeadlyPremontion2ABlessingInDisguise 18
NSwitch DeadlyPremontion2ABlessingInDisguise 20

To forskellige sager, ét mysterium

Boston, 2019. FBI-agenterne Aaliyah Davis og Simon Jones har kig på en sag, som alle troede var løst for længst. De står nu på dørtrinet til en person, som kan være af interesse for sagen. Rapporter om nogle få savnede lig interesserer normalt ikke FBI, men der er noget i denne sag, der er mere end mystisk...

Til trods for, at de egentlig ikke har tilstrækkeligt med ledetråde til at fortsætte, håber de begge, at de ved at stille de rigtige spørgsmål om det "røde træ" til denne person, vil komme videre i sagen. Men, som man siger, pas på, hvad du ønsker dig - nogle sager er det bedst at lade ligge...

Separator black

Louisiana, 2005. En serie besynderlige mord har vendt op og ned på den lille, tidligere så hyggelige, by Le Carré og FBI sender en af sine unge rekrutter, specialagenten Francis York Morgan, for at undersøge mordene. Han får snart selskab af sheriffens datter, der virker noget ældreud end hun ser ud, og sammen begiver de sig ud for at finde sandheden.

Udadtil virker den fredelige by og de rare indbyggere ufarlige, men et mørke gror under byen og som ulykkerne vokser, må Morgan finde de ansvarlige, inden byen også opsluger ham...

TRUE DETECTIVES

Francis York Morgan
Francis York Morgan

Særdeles klarsynet, usædvanligt atletisk og et ualmindeligt skarpt talent som profiler gør specialagent Morgan til et es indenfor FBI, selvom hans excentriske manerer nu og da får andre til at tvivle på hans evner. Takket være hans evne til at løsrive sig fra den virkelige verden, bliver selv de mest skræmmende gerningssteder bare endnu en gåde for ham at løse.

Patricia Woods

Bor i Le Carré sammen med sin far, den lokale sherif. Selv om hun er ung, er hun bemærkelsesværdigt klog og virker meget ældre end hun faktisk er. Hun taler som en voksen og er overhovedet ikke bange af sig, hvilket imponerer specialagent Morgan, og hun udnævner hurtigt sig selv til at være hans partner i undersøgelserne af de mange mord i byen.

Patricia Woods
Aaliyah Davis
Aaliyah Davis

Hendes skarpe observationer gør, at specialagent Davis betragtes som en usædvanligt kompetent FBI-agent blandt hendes kolleger. Hun er et konkurrencemenneske og kan opfattes som lidt vel barsk, når hun forhører folk. Hun er sikker på, at hendes nuværende sag dækker over en uløst hemmelighed og måske endda noget meget værre...

Simon Jones

Lad ikke det ydre narre dig: Til trods for det lidt slappe look var specialagent Jones faktisk engang den mest frygtede forhørsdæmon indenfor FBI. Han er eftertænksom, uhyrligt kompetent og en stærk personlighed, der kan spille enhver mistænkt op i hjørnet under forhør, hvis det er nødvendigt.

Simon Jones

 

Separator black

Din fremtid er din fortid

Spillet udspiller sig både ni år efter og fem år før det oprindelige spil. I Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise er der ikke bare én, men to hovedpersoner. Led dem og lad dem opdage den overraskende sandhed, som vil sende dem begge ud på randen af galskaben.

CI NSwitch DeadlyPremonition2 Portrait1 CMM big
NSwitch DeadlyPremontion2ABlessingInDisguise 17
I nutiden skal du undersøge en cold case som specialagent Davis. Forhør folk, find beviser og gransk vidnesmål for at afsløre for længst begravede hemmeligheder.
CI NSwitch DeadlyPremonition2 Portrait1 CMM big
NSwitch DeadlyPremontion2ABlessingInDisguise 17
I fortiden skal du ved hjælp af specialagent Morgan undersøge nogle brutale mord. Udforsk Le Carré til fods eller med skateboard, snak med borgerne i byen, afslør ledetråde og gør brug af voodoo for at komme til bunds i den dunklere side at denne tilsyneladende fredelige by...

Separator black

Tid tilovers?

Byen Le Carré byder på mere end en mordsag for specialagent Morgan at løse. På dit hotel Casa Pineapple tager du imod forespørgsler fra lokalbefolkningen, der måske også kan bringe dig videre i jagten på morderen.

Derudover kan du deltage i noget af det lokale tidsfordriv:

 • Bowling: Tag på Bar Alexus og indtag bowlingbanen. Vis byens indbyggere, hvem der har styr på det dér bowling!
 • Slå smut: Omfavn stilheden og se, hvor langt du kan få en flad sten til at slå smut på vandoverfladen.
 • Bayou River Ride: Tag en tur ned af floden og øv dig i at skyde til måls - eller alligatorer!
 • Skateboard: Udover at bruge skateboard til at komme rundt i byen, kan du teste dine skateboardevner i et race mod uret, hvis du har lyst.
NSwitch DeadlyPremontion2ABlessingInDisguise 21
NSwitch DeadlyPremonition2ABlessingInDisguise 22

Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark