Skip to main content

Princess Peach: Showtime!

System
  • Nintendo Switch
Udgivelsesdato
  • 22. marts, 2024
Understøttede spillemåder

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Antal spillere
  • En spillere
Genre
  • Action
    Eventyr
Udgiver
  • Nintendo
Sprog
  • Engelsk
  • © Nintendo
I sit helt eget eventyr slår Princess Peach sig sammen med Sparkle-teatrets vogter, Stella, for at redde stedet fra den onde Grape og håndlangerne i Sour Bunch.

I dette eventyr ændrer gameplayet sig afhængigt af Peachs rolle, og hun må indtage scenen i hvert show, forvandle sig og konfrontere Grapes skumle skuespillertrup. Ved hver forvandling indtager Peach scenen med en dramatisk entré og de evner, hun skal bruge for at overtage stykket fra ballademagerne.

Du kommer til at kæmpe mod de teatralske fjender, hvor du vil indtage rollen som fx sværdkæmper, detektiv, kung fu-mester, konditor og meget mere. For dette er ikke noget almindeligt eventyr, det kræver stor stil og styrke fra Peach at bringe teaterstykket frem til sin triumferende finale.

Ninja Peach får brug for sine evner på listefod, når hun gør brug af skygger, buske og improviserede bambussnorkler til at overraske og overvinde sine fjender. På baner, hvor prinsessen kan være lidt mere åbenlys, kan Cowgirl Peach bruge sine ”yee-haws”. Hendes ekspertise på hesteryg matches kun af hendes evner med en lasso, og hun får brug for begge dele for at kunne sikre sig at ride mod solnedgangen ... eller i det mindste ind i den næste scene.


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark