Skip to main content

Pikmin 3 Deluxe

System
 • Nintendo Switch
Udgivelsesdato
 • 30. oktober, 2020
Understøttede spillemåder

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Antal spillere
 • Op til 2 spillere
Aldersanbefaling
images/_infrastructure/pegi/pegi_3.png
Genre
 • Action
  Eventyr
  Flerspiller
  Strategi
Udgiver
 • Nintendo
Udvikler
 • Nintendo
Sprog
 • Engelsk
 • ©2013-2020 Nintendo.
Ingen mission er for stor for de små Pikmin!

Tag befalingen over tre rumkaptajner og en sværm af små, charmerende skabninger og udforsk en fremmed planet i dette spændende miks af strategi og eventyr, som findes i Pikmin 3 Deluxe. Planeten byder på forskellige frodige miljøer såsom Twilight River og Garden of Hope samt det sneklædte Distant Tundra. Gør brug af hver type Pikmins unikke evner til at overvinde forhindringer og åbne en mangfoldig verden omkring dig. Find værdifulde genstande, løs opgaver og bekæmp fjender i en rigt detaljeret verden fuld af overraskelser!

Pikmin 3 Deluxe leverer en komplet pakke med tilføjelser og forbedringer, inklusive muligheden for at spille hele Story Mode som co-op med en ven, nye side-story missioner, også til at spille som co-op, samt alle Mission Mode DLC-baner fra det oprindelige spil til Wii U. Med mulighed for valg af sværhedsgrad, lock-on targeting, spiltips og at spille i et mere afslappet tempo, er det nemmere end nogensinde at tage del i Pikmin-festen.

Med hjælp fra de forskellige Pikmin-typer kan du klare alle slags forhindringer på din vej. Fx kan de blå Pikmin trække vejret under vandet, så du kan indsamle de genstande, som andre Pikmin ikke kan nå, og de bevingede Pikmin i lyserøde nuancer kan flyve over terræner med vand eller afgrunde. Du sikrer dig sejren ved strategisk at vælge de rette Pikmin til opgaven, uddelegere projekter og skifte mellem kaptajnerne.

Hvad er nyt?

Uanset om du har spillet Pikmin 3 på Wii U eller dette er dit første besøg på planet ”PNF-404”, er Pikmin 3 Deluxe spækket med spændende nye funktioner og oplevelser:

 • 2P co-op: Rejs sammen gennem hovedhistorien to spillere, hvor I samarbejder på samme konsol
 • Nye eventyr: Tag afsted solo eller sammen med en ven på nye eventyr med Pikmin- og Pikmin-heltene Olimar og Louie
 • Forbedringer: Udvid din udforskning med et forbedret lock-on målretningssystem, flere sværhedsgrader, valgfri tips og meget mere
 • Piklopedia: Lås op for hver figurs profiloplysninger og find ud af deres syn på de væsner, som du opdager undervejs på eventyret

Og får du brug for en pause fra selve eventyret, kan du konkurrere mod en anden spiller i Bingo Battle, eller påtage dig sjove udfordringer alene eller sammen med en ven i Mission Mode, der indeholder alt ekstra indhold fra Wii U-versionen.


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark