Skip to main content

Snipperclips Plus: Cut it out, together!

System
 • Nintendo Switch
Udgivelsesdato
 • 3. marts, 2017
Understøttede spillemåder

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Antal spillere
 • Op til 4 spillere
Aldersanbefaling
images/_infrastructure/pegi/pegi_3.png
Genre
 • Action
  Flerspiller
  Puzzle
Udgiver
 • Nintendo
Udvikler
 • SFB Games
Sprog
 • Engelsk
 • © 2017 Nintendo.
Dette er en udvidet version af det originale spil, som indeholder mere end 30 nye baner, nye udfordringer og nye funktioner... og nu kan det for første gang også fås i butikkerne! Spillere, der allerede har den originale digitale version af spillet, kan købe det nye indhold som DLC i Nintendo eShop.

Der er masser af nyt indhold i Snipperclips Plus - Cut it out, together! Denne udvidede version af spillet indeholder alle papirspillene fra det originale spil samt meget mere.

Nye verdener

Der venter to nye verdener! ”Cosmic Comics” tager Snip og Clip med til et tegneserieland, mens det bedste værktøj i ”Toybox Tools” er fantasi og kreativitet. Med 40 ekstra baner kan man nu hygge sig med over 100 unikke baner!

Friske udklip

En ny funktion lader dig spille alle de originale baner på en helt ny måde: Du starter med en af mange tilfældige udklipsformer, der kræver nogle sjove nye fremgangsmåder. Løs opgaverne igen og igen ved hjælp af de unikke figurer!

Del billeder

Ved hjælp af Snip og Clip kan du skabe mesterlige kunstværker! Tag et skærmbillede på din Nintendo Switch og del det med vennerne via sociale medier, når du er færdig. *

* Internetforbindelse påkrævet. Registrering af en Nintendo Account og accept af Nintendo Account-aftalens fortrolighedspolitik er påkrævet.


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark