Skip to main content

Tokyo Mirage Sessions ♯FE Encore

System
  • Nintendo Switch
Udgivelsesdato
  • 17. januar, 2020
Understøttede spillemåder

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Antal spillere
  • En spillere
Aldersanbefaling
images/_infrastructure/pegi/pegi_12.png
Genre
  • Rollespil
Udgiver
  • Nintendo
Sprog
  • Engelsk
  • ©2015-2020 Nintendo / ATLUS FIRE EMBLEM SERIES / SÉRIE FIRE EMBLEM : ©Nintendo / INTELLIGENT SYSTEMS
Tokyo Mirage Sessions ♯FE Encore er et episk crossover mellem to legendariske serier. Oplev dette enestående spil fra den kritikerroste spiludvikler Atlus, der i sin tid blev lanceret eksklusivt til Wii U.

I dette unikke rollespil har en ond kraft fra en anden dimension invaderet det moderne Tokyo, hvilket har resulteret i et kæmpe angreb på stil, mode, musik og der er, naturligvis, fare på færde. Udnyt dine styrker i hektiske, rundebaserede kampe og kombinér genstande for at skabe mægtige våben, der kan knuse dine fjender. Rundt om hvert gadehjørne er der masser af spænding, der er Fire Emblem-referencer og originale sange fra den japanske underholdningsgigant Avex, der er labyrinter med temaer fra underholdningsindustrien og fantastiske musikfremførelser. Spillet er med de japanske originalstemmer og har engelske undertekster for en autentisk JRPG-oplevelse.

I Tokyo Mirage Sessions ♯FE Encore følger du en gruppe japanske unge i det moderne Tokyo. Du møder studenten Itsuki Aoi, hans ven Touma Akagi og Tsubasa Oribe, som drømmer om at blive en stor popstjerne! Da fjendtlige væsener, kaldet Mirages, angriber Tokyo på jagt efter mennesker med stort talent, havner de unge i skudlinjen. Mirages kidnapper Tsubasa og tager hende med til en anden dimension, kaldet Idolasphere, men det lykkes hende at undslippe med hjælp fra Itsuki Aoi og Fire Emblem-figurerne Chrom og Caeda. Da de vender tilbage til den virkelige verden, bliver de rekrutteret af Talent Agenca Fortuna Entertainment, som viser sig at være en organisation, der kæmper mod Mirages. De indtager rollen som Mirage Masters og sideløbende med, at de konfronterer invaderende Mirages, skal de også finpudse deres sang- og skuespilsfærdigheder for at kæmpe sig til stjernestatus i underholdningsverdenen.

I løbet af spillet kommer du gennem mange forskellige niveauer med unikke temaer, hvor du skal kæmpe mod Mirages. Kampene er strategiske og rundebaseret, det gælder om at finde fjendens svagheder. Spillet blander forskellige elementer fra Shin Megami Tensei- og Fire Emblem-serierne.

Denne version af spillet indeholder en ny sang, som ikke var med i originaludgaven, nye indslag i spillets story samt muligheden for at spille på farten med Nintendo Switch!


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark