Skip to main content

Everybody 1-2-Switch!

System
  • Nintendo Switch
Udgivelsesdato
  • 30. juni, 2023
Understøttede spillemåder

TV mode

Tabletop mode

Aldersanbefaling
images/_infrastructure/pegi/pegi_3.png
Genre
  • Minispil
    Party
Udgiver
  • Nintendo
Udvikler
  • Nintendo
Sprog
  • Engelsk
  • ©Nintendo
Invitér familie og venner til sjov og ballade i Everybody 1-2-Switch!

Uanset anledningen, så invitér vennerne og dyst i et væld af underlige og vidunderlige minispil! I kan fx fylde kæmpe balloner med den helt rigtige mængde luft eller stå bag disken i en skør isbod – der venter jer alle mulige sjove oplevelser!

Spil med jeres Joy-Con (2-8 spillere)

Joy-Con Mode handler om livlige spil, der får jer til at bevæge jer. Op til otte spillere kan deltage ved at bruge Joy-Con-controllere til stafetløb, gemmeleg og meget mere!

Spil med jeres smartphones (2-100 spillere)

Brug din mobiltelefons kamera til at finde noget, der matcher farven på skærmen eller overbyd modstanderholdet i en auktion - alle kan bruge deres egen smartphone til at spille en lang række minispil. Op til 100 personer kan være med, så alle til festen deltage!

Team Contest

I Team Contest deles gruppen i to hold, der konkurrerer i et tilfældigt udvalg af minispil. Der er tre muligheder - 20 minutter, 40 minutter eller 60 minutter – alt efter, hvor længe I vil være i gang.

Quiz Party

Alle konkurrerer om at få flest rigtige svar. Der findes ingen hold her, det er op til hver mand, kvinde, barn eller hest at gøre sit bedste! I kan endda lave jeres egne quizzer for at gøre det lidt mere personligt!

Bingo Party

Din smartphone er din bingoplade! Hold øje med roulette-jackpotten, hvor der trækkes tre tal på én gang.

FAQ

*Nogle minispil kræver en smartphone med både accelerometer og gyroskop for at virke optimalt.


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark