Skip to main content

Nintendo Switch Sports

System
  • Nintendo Switch
Udgivelsesdato
  • 29. april, 2022
Antal spillere
  • Op til 4 spillere
Genre
  • Sport
Udgiver
  • Nintendo
Udvikler
  • Nintendo
Sprog
  • Engelsk
  • © Nintendo
Kast dig ud i flere sportsgrene med Nintendo Switch! Spil sammen eller online med familie og venner, du kan også udfordre andre fra nær og fjern i denne nye version af den klassiske Wii Sports-serie.

Spillerne kan konkurrere i syv sportsgrene ved hjælp af Joy-Con. Fodbold, volleyball, bowling, tennis, badminton, golf og chambara (sværdkamp).

Kast, slå, sving og udfør andre bevægelser for at vinde. Spillerne kan endda sætte en Joy-Con om deres ene ben, så spark til en bold registreres i spillet. Leg Strap medfølger i spilpakken.

Tennis

Tennis: Slå til bolden ved at svinge din Joy-Con lige i rette øjeblik. (1–4 spillere)

Bowling

Bowling: Tril kuglen lige ud på banen eller giv den et lille skru. (1–16 spillere)

Chambara
Chambara

Chambara: Slå din modstander af banen i sværdkamp ved hjælp af angreb og forsvar. (1–2 spillere)

Football

Football: Spil med en gigantisk bold og skab et dynamisk spil. Ved at fastgøre en Joy-Con i det medfølgende Leg Strap-tilbehør kan du også bruge sparkebevægelser i den intuitive "Shoot-out"-funktion. Der er planlagt en gratis opdatering til sommer, som vil gøre det muligt at spille kampe med en Joy-Con fastgjort med Leg Strap-tilbehøret. (1–8 spillere)

Badminton

Badminton: Hold fjerbolden i luften med dine slag til højre og venstre. Prøv at smashe for at tage føringen! (1–2 spillere)

Volleyball
Volleyball

Volleyball: Brug en Joy-Con til at serve, slå, tippe og smashe. (1–4 spillere)

Golf
Golf

Golf: Hele 21 golfbaner fra Wii Sports-serien er tilbage, og denne gang kan du også kaste dig ud i den nye funktion, "Survival Golf"!(1–8 spillere)

Bowling
Customize

Spil sammen lokalt eller online med venner og familie. Du kan endda udfordre spillere i hele verden. Med Nintendo Switch Sports kan du tilpasse din Mii-figur med tilbehør, som du kan samle ved at spille online. Du kan klatre op ad på ranglisten ved at vinde i de forskellige sportsgrene!

For at spille online kræves et aktivt Nintendo Switch Online-medlemskab.


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark