Skip to main content

Xenoblade Chronicles 2

System
 • Nintendo Switch
Udgivelsesdato
 • 1. december, 2017
Understøttede spillemåder

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Antal spillere
 • En spillere
Aldersanbefaling
images/_infrastructure/pegi/pegi_16.png
Genre
 • Eventyr
  Rollespil
Udgiver
 • Nintendo
Udvikler
 • Monolith Soft
Sprog
 • Engelsk
 • ©2017 Nintendo / MONOLITHSOFT
Led efter det ultimative paradis, Elysium, sammen med din ven, Pyra.

Udforsk et uendeligt hav af skyer, hvor de sidste levn af civilisationen bor på ryggen af gigantiske bæster kaldet Titans. Oplev historien om Driveren Rex og hans nye ven, Pyra, et mystisk væsen kendt som et Blade, der giver Rex enorme kræfter. Sammen skal de finde Pyras forsvundne hjem, Elysium, det ultimative paradis for menneskeheden.

Denne opfølger til det anerkendte RPG-spil, oprindeligt udgivet til Wii i 2011, har nye figurer og verdener med et udvidet kampsystem, men vil stadig føles velkendt for fans af det første spil. I Xenoblade Chronicles 2 er Blades kunstige livsformer, der knytter sig til Drivers og låner sidstnævnte deres våben og kræfter i kamp.

Blades er i det hele taget en stor hjælp både i og uden for kampene. Med deres evner kan man øge antallet af ting, der kan indsamles, åbne nye steder at udforske eller igangsætte andre specialeffekter. Når spillere kæmper sammen med deres udvalgte Blade, kan de udløse effekter, der beskytter Driveren, styrker angrebene og meget andet. Blade-figurerne har forskellige evner, så valget af dem tilføjer yderligere et lag af strategi til kampene.

Blades er bare én form for liv, som spillerne vil støde på, når de rejser på ryggen af ​​de mægtige Titans. I den store verden kaldet Alrest, vil spillerne opdage både fredeligt og aggressivt dyreliv, der vandrer på de gigantiske sletter, i snoede huler, gennem sandstrande og frosne kongeriger. Hvis spilleren formår at besejre visse unikke bæster, vil en gravsten blive efterladt på steder og give spilleren mulighed for at gense disse kampe for ekstra belønninger.

På rejsen gennem ​​Alrest vil spilleren møde skinnende steder kaldet Collection Points - der giver spilleren mulighed for at indsamle værdifulde ting eller dykke under skyerne efter sjældne skatte - eller særlige landemærker, som spilleren kan transportere sig til når som helst, det ønskes. Alrest vrimler desuden med travle byer. Hver Titan har sit eget unikke layout og atmosfære med alt fra shopping-områder til boligkvarterer.

Spillere, som ønsker at udvide deres episke eventyr, kan købe et Expansion Pass til spillet. Med dette tilkøb kan spilleren nyde indhold (DLC), efterhånden som det udkommer mellem spillets release og efteråret 2018, der starter med diverse missioner og support-genstande og til sidst omfatter et Battle Mode, hvor spilleren møder stærke fjender samt endda et ekstra eventyr med en ny story sat i Elysiums verden.

 • Udforsk de kolossale dyr kaldet Titans, hjem for forskellige civilisationer og som består af store regioner du kan udforske
 • Som en Driver må du knytte stærke bånd med Blades, de unikke skabninger, som giver enorme kræfter til brugeren
 • Spillet indeholder et dybt kampsystem, der bygger på triumferne fra spillene Xenoblade Chronicles og Xenoblade Chronicles X

Anmeldelser


9/10

"Det var länge sedan jag blev såhär indragen i ett äventyr av det här slaget och 100 timmars speltid känns nästan som ingenting, det finns alltid något nytt att göra eller något hemligt att upptäcka."

−GameReactor


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark