Skip to main content
Master Detective Archives: RAIN CODE Mysteriful Limited Edition

Master Detective Archives: RAIN CODE Mysteriful Limited Edition

System
  • Nintendo Switch
Udgivelsesdato
  • 30. juni, 2023
Understøttede spillemåder

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Antal spillere
  • En spillere
Aldersanbefaling
images/_infrastructure/pegi/pegi_16.png
Genre
  • Action
    Eventyr
Udgiver
  • Spike Chunsoft
Sprog
  • Engelsk
  • ©Spike Chunsoft Co., Ltd. All Rights Reserved.
Helt nyt, mørkt fantasy- og detektiv-actionspil fra hjernerne bag Danganronpa-serien!

Yuma, som lider af hukommelsestab og er ved at uddanne sig som detektiv, og Shinigami, som er en ånd, der hjemsøger ham, løser sammen mysterier i en mærkelig by, der er omgivet af endeløs regn.

Master Detectives vs. Megacorporation

En by med evigt regnvejr er omgærdet af utallige uopklarede mysterier og er desuden under en megakoncerns fulde kontrol. Mesterdetektiver fra hele verden, hver især med unikke kræfter, tager udfordringen op og forsøger at afdække sandheden.

Med Shinigami ved sin side tilslutter Yuma sig efterforskningen som detektivbureauets praktikant. Rejs frit rundt i byens 3D-miljø for at indsamle beviser og vidneudsagn.

Mystery Labyrinth

Efterhånden som efterforskningen skrider frem, dukker området kendt som Mystery Labyrinth op og byder på en sti mod sandheden. Når du først er inde i labyrinten, kommer sagens mysterier til syne som tricks og fælder, der ligger på lur for at opsluge Yuma. Virkelighedens regler gælder ikke her: dyk ned i den evigt foranderlige Mystery Labyrinth og kom til sagens kerne.

Men det er ikke alt! Monstrous Mystery Phantoms vil gøre alt for at forhindre Yuma i at nå frem til sandheden. Undvig deres skyts af løgne, og hug modsigelserne i stykker med Solution Blade!


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark