Skip to main content

Kirby Star Allies

System
  • Nintendo Switch
Udgivelsesdato
  • 16. marts, 2018
Understøttede spillemåder

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Antal spillere
  • Op til 4 spillere
Aldersanbefaling
images/_infrastructure/pegi/pegi_7.png
Genre
  • Action
    Platform
Udgiver
  • Nintendo
Udvikler
  • HAL Laboratory
Sprog
  • Engelsk
  • ©2018 HAL Laboratory, Inc. / Nintendo
Den rosa helt er tilbage - i HD - og han er ikke alene!

Kirby er tilbage - og endelig er han at finde på Nintendo Switch-konsollen i HD! Men denne gang er han ikke alene... Rekruttér fjender ved at kaste hjerter på dem og saml et hold med op til fire figurer, eller slå dig sammen med op til tre venner* for at samarbejde i spillet. Rejs gennem Dream Land og kombinér jeres evner for at udføre spektakulære specialangreb og skab nye kræfter!

Et mildt sagt mærkeligt vejr…

Det regner mørke hjerter, og der er noget helt galt i Dream Land! Når et faldende hjerte rammer Kirby, sker der noget uventet… Kirby får evnen til at sprede kærlighed, så han kan rekruttere usandsynlige allierede til at hjælpe sig på sin mission for at bringe freden tilbage til Dream Land.

Gab højt op!

Inhalér genstande og modstandere i klassisk Kirby-stil, og brug dem så til at knuse blokke og fjender! Du kan også kopiere nogle af fjendernes kræfter, hvilket lader dig stjæle deres unikke angreb og evner.

Kirby Star Allies

Kombinér kræfter

Rekruttér op til tre fjender som hjælpere ved at kaste hjerter på dem! Kombinér forskellige kopievner for at slippe kraftige angreb løs, løse gåder og tilføre dine våben mere styrke.

Forstærk kopievner med forskellige elementer – som ild, vand og vind – ved at låne dem eller give dem til dine hjælpere. Kombinér fx sten- og ild-evner for at forvandle en figur til en glatsleben curlingsten, som du kan bruge til at knuse vægge, eller miks ild- eller sværd-evner for at skabe et supervarmt sværd, samt meget mere!

Hop om bord på vennetoget

Indimellem har du brug for alle fire teammedlemmer for at udføre imponerende specialangreb. Lav en vennecirkel for at rulle gennem forhindringer, tril gennem banen som et vennetog eller skab en vennebro for at passere over store fordybninger!

Kirby Star Allies

Opdag nye kopievner

Bekæmp fjender ved at bruge både splinternye og velkendte kopievner! Slip kreativiteten løs med en kunstners evner eller brug spindelvæv til at fange fjenderne med den nye edderkopevne. Der findes mange kopievner at opdage!

Kirby Star Allies

Del glæden!

Med hver sin Joy-Con-kontroller kan op til fire spillere være med når som helst og hvor som helst! Bare rekruttér en allieret i spillet ved at bruge et vennehjerte, og tag så en Joy-Con eller en Nintendo Switch Pro-kontroller for at hoppe direkte ind i handlingen! Åbn nye veje ved at kombinere kopievner og samarbejd for at bekæmpe udfordrende bosser!

Kirby Star Allies

Minispilgalskab

Du kan udfordre venner – eller computeren – i hektiske minispil! Skær et træ ned så hurtigt som muligt i minispillet «Chop Champs», eller slå en indkommende meteor væk så hurtigt som muligt i «Star Slam Heroes». Den, som hugger mest træ eller slår meteoren længst bort, vil blive kåret som vinder!
Hjælp dit team!

Hvis dit team bliver skadet i kamp, kan du bruge en amiibo fra Kirby-serien (sælges separat) til at hjælpe dem! Du kan benytte en amiibo-figur otte gange per bane til at sørge for, at dit team altid er i topform.

Kirby Star Allies

Sammensæt et team af usandsynlige hjælpere for at frigøre dit fulde potentiale i Kirby Star Allies, et fantastisk platformeventyr for op til fire spillere, kun til Nintendo Switch.

*Yderligere tilbehør påkræves for multiplayer-funktionen. Sælges separat.


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark