Skip to main content

Miitopia

System
 • Nintendo Switch
Udgivelsesdato
 • 21. maj, 2021
Understøttede spillemåder

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Antal spillere
 • En spillere
Aldersanbefaling
images/_infrastructure/pegi/pegi_7.png
Genre
 • Eventyr
  Rollespil
Udgiver
 • Nintendo
Sprog
 • Engelsk
 • © Nintendo
Tag på et spændende, let og sjovt eventyr med venner, familie eller andre, du vil spille med, for at besejre Dark Lord, der er en ond skurk, som stjæler andres ansigter.

I Miitopia til Nintendo Switch kan du oprette og tilpasse Mii-figurer til at repræsentere hvem som helst, som du herefter kan kaste ud i deres livs eventyr. 

Du kan oprette og tilpasse alle de Mii-figurer du synes, lige fra dine yndlingsidoler til din forhadte matematiklærer fra folkeskolen. Du kan endda have en hest som allieret!

Download gratis demo af Miitopia i Nintendo eShop!

I dette skøre fantasieventyr giver du figurerne roller og passende personlighedspræg. Du kan endda give dem parykker og makeup på for at give karaktererne mere... ja, karakter.

Oplev dem du kender in action, når din kære, gamle farmor slår sig sammen med din yndlingsskuespiller for at komme den onde Dark Lord, som til forveksling ligner din sure nabo, til livs!

Hvilke Mii-figurer vil du have på din side ... og hvem skal være den onde Dark Lord?

 • Makeup og parykker: I Miitopia kan spillerne få deres Mii-figurer til at se (endnu) mere fantastiske ud med glamourøse parykker, farverige frisurer og makeup.
 • Nemt at oprette og dele: Mii-grupper oprettet i Miitopia kan let deles med venner online med en adgangsnøgle. Herefter kan de delte figurer bruges i diverse spil i Miitopia – også i forskellige roller.
 • Usædvanlige jobs: Enhver, som ikke ønsker at kæmpe med et sværd eller en stav, kan i stedet vælge at være en popstjerne og tage kampen op med en mikrofon, eller hvorfor ikke vælge at være en kok og svinge stegepanden mod fjenden?! Andre igen vil måske være en kat… Der er mange jobs at vælge imellem!
 • Personlighed bestemmer: Alle figurer er forskellige og deres personlighed vil bestemme, hvordan de agerer i kampene. En venlig præst kan beskytte andre Mii-figurer, men vil måske skåne fjenderne, mens en stædig videnskabsmand kan angribe to gange, men kan også finde på at nægte at give en hjælpende hånd til en anden figur i din Mii-bande.
 • En hest: Få eventyr gør sig godt uden heste! I dette spil er der selvfølgelig en hest og at bruge tid sammen med den vil blive belønnet med dens loyalitet. Hesten giver således gerne en hjælpende hov i kampene.
 • Slap af på kroen og tag på udflugter: Hvil ud på kroen efter at have besejret magtfulde fjender og genvind din styrke. Benyt også lejligheden til at pleje venskabsbåndene imellem Mii-figurerne i din bande ved at placere dem i samme rum, hvor deres venskab vil udvikle sig naturligt. Der er også mange forskellige udflugtsmål at udforske sammen for at uddybe venskaberne: caféen, biografen med mere.

 

Download gratis demo af Miitopia i Nintendo eShop - er spillet noget for dig, kan du overføre din save data fra demo til selve spillet efter køb.


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark