Skip to main content

DOOM

System
  • Nintendo Switch
Udgivelsesdato
  • 10. november, 2017
Understøttede spillemåder

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Aldersanbefaling
images/_infrastructure/pegi/pegi_18.png
Genre
  • Action
    Førstepersons-shooter
Udgiver
  • Bethesda Game Studios
Udvikler
  • iD Software
Sprog
  • Engelsk
Overlev dæmonernes angreb når som helst og hvor som helst i DOOM, prisbelønnet FPS fra id Software til Nintendo Switch!

Som den eneste ”DOOM Marine” er du blevet aktiveret til at stoppe de voldsomme og magtfulde dæmoner fra Union Aerospace Corporation's forskningsanlæg på Mars. Tag kontrol over ødelæggende våben og udslet dæmoner en masse!

Oplev singleplayer-funktionen og bekæmp raserende horder af fjender med dit arsenal af futuristiske og ikoniske våben. Kom i nærkamp med det avancerede melee-system, mens du smadrer dæmoner på alverdens kreative og hensynsløse måder. Test dine evner i den nådesløse spilfunktion Ultra-Nightmare, hvor døden er permanent, eller besøg Arcade Mode, en strømlinet version af singleplayer-funktionen. Kæmp mod tiden for at få high score, og optjen point for at besejre fjender, indhente helbred, rustning og score-boosting-genstande.

DOOMs arenakampe vender tilbage med en blanding af multiplayer-funktioner fra klassikere som Team Deathmatch og Domination til de afsindige og hurtige Soul Harvest- og Freeze Tag-funktioner. Tilintetgør dine fjender online med en blanding af evner, heftige våben og unikke power-ups, der kan forvandle dig til en dæmon.

Få adgang til alle tidligere udgivne multiplayer-DLC-indhold. Brug dødelige våben, forvandl dig til forskellige dæmoner, vælg en unik rustning og download ekstra indhold for at kæmpe på flere multiplayer-kort (microSD-kort kræves).


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark