Skip to main content

1-2-Switch

System
 • Nintendo Switch
Udgivelsesdato
 • 3. marts, 2017
Understøttede spillemåder

TV mode

Tabletop mode

Antal spillere
 • Op til 2 spillere
Aldersanbefaling
images/_infrastructure/pegi/pegi_7.png
Genre
 • Minispil
  Party
Udgiver
 • Nintendo
Sprog
 • Engelsk
 • © 2017 Nintendo.
Fest ansigt til ansigt som aldrig før!

Gør klar til den helt store spilfest hvor som helst og med hvem som helst takket være den nye spillestil, hvor spillerne kigger på hinanden - ikke på skærmen! Bring action, sjov og ballade ind i den virkelige verden med dueller a la det vilde vesten, malkekonkurrencer, copycat-konkurrencer og meget mere. Hvert spil udnytter Nintendo Switch Joy-Con-kontrollernes muligheder på forskellig vis. Da selve spillet ikke finder sted på skærmen, vil publikum kigge på spillerne selv i stedet for skærmen, hvilket gør festen en hel del sjovere!

 • Spil ansigt til ansigt – se på vennerne i stedet for skærmen mens i konkurrerer i et helt nyt slags tv-spil fyldt med hurtige og sjove ansigt til ansigt-spil. Nedstir din modspiller som revolverhelt, efterab din modspillers figurer i copycat-konkurrencer eller gå efter sejren i de hedeste bordtennismatcher.
 • Spil hvor som helst med hvem som helst - medbring sjov og ballade til fester i gode venners lag eller hvor du kommer omkring ved hjælp af den faste holder på Nintendo Switch-systemet. Nintendo Switch sælges i en pakke med to Joy-Con-kontroller, hvilket betyder at der bliver gang i festen med bare ét system og ét spil.
 • Intuitiv og simpel kontrol ved brug af Joy-Con-funktionerne - enkle regler gør det nemt for alle at spille og sjovt for alle at se på. Hver spiller holder én Joy-Con, og forskellige spil gør brug af forskellige funktioner, blandt andet bevægelseskontrol, HD Rumble eller kameraet.

En masse forskellige spil

1-2-Switch indeholder en masse forskellige, innovative spil, der sætter gang i festen!

Sword Fight
Sword Fight

 Parér din modstanders hug og vis, hvem der er bedst til at svinge sværdet!

Wizard
wizard

Når din modstander retter sin stav mod dig, svarer du med en veltimet kontra!

Telephone
Telephone

Distrahér din modstander og vær den første, der svarer, når det ringer!

Shave
Shave

Forestil dig, at du skal barbere dig. Der er ingen spejle til at hjælpe dig. Det gælder om, at få så tæt og præcis en barbering som muligt - uden ulykker!

Joy-Con Rotation
Joy-Con Rotation

Det lyder måske nemt nok... hold Joy-Con i en hånd og rotér den. Men giv agt, hvis du ikke er helt nøjagtig, er der ingen point!

Sneaky Dice
Sneaky Dice

I kender hinandens point og det gælder om at have flest point - kan du få din modstander til at mistro sit eget resultat?

Beach Flag
Beach Flag

Kig på hinanden og sprint mod sejren!

Quick Draw
quickdraw

Kig hinanden dybt i øjnene, træk og skyd! Men pas på, trykker du for tidligt af, bliver det ikke en fuldtræffer!

Samurai Training
samuraitraining

Aflæs din modstander, vil han slå rigtigt til nu eller afventer han bare dit træk...

Table Tennis
tabletennis

Man kan næsten fornemme bordtennisbordet, når man slår bolden frem og tilbage mellem sig. Prøv at skifte spillestil for at bringe din modstander ud af balance!

Safe Crack
safecrack

Drej din Joy-Con langsomt og mærk på de små vibrationer, hvornår du rammer det rigtige punkt. Hvem får først låst pengeskabet op?

Milk
milk

Pres først med pegefingeren og så med ringfingeren, præcis som når du malker en rigtig ko! Sørg for at timingen passer og se, hvordan mælken simpelthen løber ned i spanden!

Eating Contest
eatingcontest

Hold højre Joy-Con med det bevægelsesfølsomme kamera op foran din mund og spis! Jo hurtigere du tygger, desto bedre!

Ball Count
ballcount

 Vend og drej din Joy-Con forsigtigt og mærk kuglerne rulle omkring inden i den. Kan du tælle, hvor mange der er?

Copy Dance
copydance

Læg nøje mærke til, hvordan din modstander bevæger sig og efterlign det så godt som muligt. Når det er din tur, så prøv at bevæge dig på sjove, kunstige måder for at forvirre modstanderen. 

Team battle

Udforsk flere spil med Team Battle. Dette er en speciel holdspilfunktion for op til 20 spillere, hvor en sejr i et 1-2-Switch-spil bringer dit hold nærmere målet. Spillene udvælges tilfældigt og det vindende hold flytter fremad på spilbrættet. Denne funktion er perfekt for konkurrencemindede spillere, uanset om der spilles en-mod-en eller i større hold. Team Battle sætter med garanti gang i festen!


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark