Skip to main content

Mumrikken: Mumidalens melodi

Mumrikken: Mumidalens melodi
System
 • Nintendo Switch
Udgivelsesdato
 • 7. marts, 2024
Antal spillere
 • En spillere
Aldersanbefaling
images/_infrastructure/pegi/pegi_3.png
Genre
 • Eventyr
Udgiver
 • Raw Fury
Udvikler
 • Hyper Games
Sprog
 • Engelsk, Svensk, Norsk, Dansk, Finsk
 • © Snufkin: Melody of Moominvalley. Developed by Hyper Games. Published by Raw Fury AB. © Moomin Characters™
Tag med på et musikalsk eventyr for at genoprette harmoni og balance i Mumidalen og beskytte den fra den væmmelige parkbetjent.

Mumrikken: Mumidalens melodi er et musikalsk eventyr fuld af sjove fortællinger om Mumrikkens kamp for at redde Mumidalen og hjælpe de løjerlige og elskværdige figurer og væsner, der bor i den. Mumidalen er blevet invaderet af rædselsfulde parker, der forstyrrer omgivelserne og naturens harmoni. I rollen som Mumrikken skal du sætte en stopper for den ambitiøse parkbestyrers planer ved at narre hans betjente, fjerne skilte og vælte irriterende statuer – i kampen for at genoprette naturens orden og redde hjemmet for dens mange indbyggere ...

Oplev mumitroldenes farverige og fortryllende univers i et smukt og helt igennem nordisk spil, der vækker fortællingerne, følelserne og den melankolske stemning fra Tove Janssons historier til live. Du er inviteret til en familievenlig oplevelse, der kombinerer hovedbrud, musik og opdagelse i en fantastisk verden!

SMUK BILLEDBOGSGRAFIK VÆKKER EN VERDEN TIL LIVE

Lad dig synke ned i en smuk og fantasifuld verden, der indfanger essensen af fortællingerne om Mumitrolden og hans venner: Et fortryllende univers af illustrationer bliver vakt til live som aldrig før.

For hvert skridt ind i dette medrivende univers kan du opleve harmoniske symfonier, der løftes op af musik og melodier fra det islandske postrock-band Sigur Rós. Lær Mumidalens indbyggere at kende ved hjælp af Mumrikkens mundharmonika. Udforsk de farverige omgivelser med et åbent sind og lette trin.

ET GALLERI AF VIDUNDERLIGT FINURLIGE VÆSNER

Bliv fortrolig med et omfattende galleri af figurer med stærke og finurlige, dybe og komplekse personligheder. Drag ud på en rejse, hvor du ikke kun skal afdække årsagen til de gyselige parker, men også opdage og interagere med Mumidalens charmerende indbyggere.

ET MUSISK EVENTYR

Udforsk de fortryllende omgivelser, mens solen langsomt sænker sig over horisonten og kaster sin varme, gyldne glød over engene, og duften af vilde blomster hvirvler rundt i brisen med løfter om skjulte historier og undere. I rollen som Mumrikken drager du ud med din elskede hat og mundharmonika som trofaste følgesvende. Find inspiration ved at udforske Mumidalen og løse hovedbrud.

 • Kast dig ud i et hyggeligt eventyrspil fuld af sjove historier, der vækkes til live med smukke illustrationer
 • Jag den pertentlige parkbetjent og hans væmmelige parker ud af Mumidalen med hjælp fra din trofaste mundharmonika, lidt snigeri og de venner, du møder på vejen
 • Mød de mere end 50 charmerende figurer og væsner, som bor i Mumidalen
 • Oplev et spil med fokus på den gode fortælling og massevis af spøjse historier og opgaver med de elskede væsner fra Tove Janssons værker
 • Udforsk Mumidalens åbne verden, og løs musikalske hovedbrud, der er inspireret af omgivelserne, for at finde ud af, hvad der foregår i dalen
 • Lad dig rive med af de smukke og fængslende landskaber af musik og melodier, som er komponeret i samarbejde med Sigur Rós
 • Spillet er tilgængeligt på dansk

 

Denne beskrivelse er leveret af udgiveren.

Anmeldelser


4½/5

"Det er et eventyr der er hjertevarmt, humoristisk og utrolig dybt. Som altid er der en god morale i Mumitroldens fortællinger, og dette eventyr er ikke en undtagelse. Der er hjerte, nerve og tanker lagt bag.

−Gamerslounge.dk


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark