Skip to main content

Story of Seasons: Pioneers of Olive Town

System
  • Nintendo Switch
Udgivelsesdato
  • 26. marts, 2021
Understøttede spillemåder

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Antal spillere
  • En spillere
Aldersanbefaling
images/_infrastructure/pegi/pegi_3.png
Genre
  • Simulation
Udgiver
  • Marvelous
  • ©2021 Marvelous Inc.
Dette helt nye kapitel i STORY OF SEASONS-serien slår rødder på Nintendo Switch! Det længede ventede farmlife-simulationsspil giver dig mere frihed end nogensinde før! Oplev pionérånden, tæm vildmarken, opdag nye dyre- og plantearter, og få dem til at blomstre på din gård. Tilpas hver en centimeter af dit nye hjem for at imponere en række ægteskabelige kandidater fra Olive Town – en voksende turistattraktion, der vokser og trives med din gård.

Pak rygsækken, efterlad storbyens larm og virak, og nyd det rolige liv i Olive Town, hvor du har arvet dine bedsteforældres landsted.

Der er nok at se til: Med årene er gården blevet overtaget af naturen, så du må smøge ærmerne op og genopbygge din bedstefars drøm.

Olive Town – blot et stenkast fra din gård – er en havneby, der ligger fredsommeligt på halvøens kyst. Nok er det en stille by, men det er hjemsted for en række unikke karakterer. Indbyggerne i denne billedskønne landsby klarer sig egentlig fint nok, men lidt flere turister har vel aldrig skadet nogen ...

NØGLEFUNKTIONER

En vildmark, der skal opdages

Tæm vildmarken på halvøen, oplev dyre- og blomsterlivet, som lever der, og afdæk hemmelighederne i verden omkring dig. Opbyg din drømmegård fra grunden. Anlæg nye bygninger, når du skal bruge dem, bliv en bedre landmand, og fremstil alt fra hegn og sprinklere til afgrøder!

Opdyrk din gård, opdyrk din by

Indsaml og bearbejd materialer for at klare missioner og forbedre Olive Towns infrastruktur. Opgradér værktøjer, eller bestil nyt tøj og tilbehør.

Simple mekanikker, avancerede spilmekanismer

Uerfarne landmænd kan slappe helt af, når de to spiltyper Seedling Mode og Normal Mode er tilbage med et nyt anmodningssystem, der markerer de nye muligheder, mens du hjælper de lokale. Garvede spillere, der er klar til at skabe deres egen gård, finder alle kerneelementerne fra STORY OF SEASONS-spilserien med nye muligheder i det velkendte spil.

Der sker altid noget i Olive Town!

Deltag i lokale festivaler, når byen udfolder sine over 200 unikke begivenheder! Lær dine naboer at kende – hvem ved, måske finder du den eneste ene iblandt dem?


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark