Skip to main content

Monster Hunter Rise + Sunbreak

System
 • Nintendo Switch
Udgivelsesdato
 • 30. juni, 2022
Understøttede spillemåder

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Aldersanbefaling
images/_infrastructure/pegi/pegi_12.png
Genre
 • Action
  Eventyr
  Rollespil
Udgiver
 • Capcom
Udvikler
 • Capcom
Sprog
 • Engelsk
 • ©CAPCOM CO., LTD. 2021 ALL RIGHTS RESERVED.
Monster Hunter Rise: Sunbreak tager sin begyndelse efter det heroiske forsvar af Kamura Village mod Rampage, som afsluttes i Monster Hunter Rise.

Nyheden om landsbyens overlevelse inspirerer den tapre ridder Dame Fiorayne til at rejse fra det fjerne kongerige for at søge hjælp. Jægere, der er modige nok til at deltage, vil tage til havnen i Elgado Outpost. Denne travle maritime mellemstation er hjemsted for laboratoriet, der forsker i den unormale monsteraktivitet, der plager kongeriget, og til Commando Post, der har til opgave at genoprette freden i riget. Her vil spillerne interagere med en række nye figurer, herunder kommandanten for Knights of the Royal Order Admiral Galleus, den lidt specielle videnskabsmand Bahari, smeden Minayle, købmanden Oboro og opgavegiveren Chichae. Disse hjælpsomme allierede vil hjælpe jægerne med at fremstille nyt udstyr til de farer, der venter forude, og instruere dem i at udføre nye kraftfulde Wirebug-teknikker.

Truslen mod kongeriget er tæt forbundet med magtfulde væsner, kendt som the Three Lords. Denne gruppe omfatter Garangolm, Fanged Wyvern Lunagaron og Elder Dragon Malzeno. Ud over disse nye fjender vil andre monstervarianter og tilbagevendende fanfavoritter, herunder Blood Orange Bishaten og Astalos, dukke op for at udfordre jægerne i den tilføjede Master Rank-quest-sværhedsgrad. At undersøge the Three Lords’ adfærd vil føre jægerne rundt i hele kongeriget til spændende nye steder, herunder det nyligt afslørede Citadel. Dette sted kan prale af snedækkede bjergtoppe og frodige skove. I midten af dette enorme område ligger en for længst forladt fæstning, der fungerer som en bastion for de monstre, som den blev bygget til at holde ude.

 • Monster Hunter Rise: Sunbreak indeholder en fysisk version af Monster Hunter Rise og en downloadkode til den store udvidelsespakke Sunbreak, der aktiveres fra Nintendo eShop

 


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark