Skip to main content

Xenoblade Chronicles 3

System
  • Nintendo Switch
Udgivelsesdato
  • 29. juli, 2022
Understøttede spillemåder

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Antal spillere
  • En spillere
Aldersanbefaling
images/_infrastructure/pegi/pegi_12.png
Genre
  • Eventyr
    Rollespil
Udgiver
  • Nintendo
Udvikler
  • Monolith Soft
Sprog
  • Engelsk
  • © Nintendo / MONOLITHSOFT
Kæmp for at leve... og lev for at kæmpe!

Der venter dig et helt nyt rollespilseventyr i Xenoblade Chronicles 3 til Nintendo Switch.

XC3
XC3

Dette spil samler fremtiderne for Xenoblade Chronicles og Xenoblade Chronicles 2, og tager dig med til Aionios, der er hjemstedet for to fjendtlige nationer.

NSwitch XenobladeChronicles3 04
XC3
XC3
XC3

Keves: en nation, hvor mekanisk teknologi blev udviklet. Deres hære består af enheder, der hovedsageligt består af kampkøretøjer. De små, mobile våben betjenes af de soldater, der kører på dem.

NSwitch XenobladeChronicles3 04
XC3
XC3
XC3

Agnus: en nation, der er stærk indenfor magisk teknologi. Deres styrker er bygget op omkring enheder, der er specialiseret i ether-kamp, og de kæmper med små, mobile, autonome våben, der bruger ether-teknologi.

XC3
XC3

Seks soldater fra disse to nationer slår sig sammen for at lære sandheden at kende bag deres konflikt og tager afsted til Swordmarch, et land, der er præget af et kæmpe sværd.

NSwitch XenobladeChronicles3 14 image950w

Noah: En af hovedpersonerne i Xenoblade Chronicles 3 og soldat fra Keves. Noah er også en "off-seer", der sørger over soldater, der har mistet livet på slagmarken.

NSwitch XenobladeChronicles3 15 image950w

Lanz: En af Noahs allierede, der har et stort sværd, der også fungerer som skjold.

NSwitch XenobladeChronicles3 16 image950w

Eunie: Barndomsven af Noah og Lanz, som har en skarp tunge og en rå personlighed. Hun har specialiseret sig i at helbrede sine allierede i kamp.

NSwitch XenobladeChronicles3 17 image950w

Mio: Den anden hovedperson i dette eventyr. Mio er en Agnus-soldat og en off-seer ligesom Noah.

NSwitch XenobladeChronicles3 18 image950w

Taion: En taktiker, der kæmper sammen med Mio og gør god brug af sin klogskab og indsigt.

NSwitch XenobladeChronicles3 19 image950w

Sena: Denne soldat er en allieret af Mio og Taion. På trods af sin lille statur har Sena en enorm fysisk styrke!

TIL KAMP!

XC3
XC3

Ligesom i de tidligere Xenoblade Chronicles-spil starter kampene med, at man står over for fjender direkte på banen. Spillerne kan styre Noahs gruppe på seks personer samt flere figurer, som de møder i løbet af eventyret. Hver figur har sin egen rolle i kampen, hvilket giver mulighed for forskellige strategier.

NSwitch XenobladeChronicles3 04
XC3

Noah er en Swordfighter, der specialiserer sig i angreb på nært hold, mens Mio er en Zephyr, der tiltrækker fjendens opmærksomhed, mens han undgår deres angreb. Således har hver figur sin egen klasse med hver deres styrker. Når spillerne kommer videre i eventyret, kan de ændre figurernes klasser og skabe et skræddersyet team.

Xenoblade Chronicles 3 Expansion Pass
Xenoblade Chronicles 3 Expansion Pass
Med Expansion Pass får du adgang til følgende indhold i Xenoblade Chronicles 3, der udkommer løbende frem til slutningen af 2023.

Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark