Skip to main content

Pokémon Shining Pearl

System
  • Nintendo Switch
Udgivelsesdato
  • 19. november, 2021
Understøttede spillemåder

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Antal spillere
  • En spillere
Aldersanbefaling
images/_infrastructure/pegi/pegi_7.png
Genre
  • Eventyr
    Rollespil
Udgiver
  • Nintendo
Udvikler
  • ILCA
Sprog
  • Engelsk
  • ©2021 Pokémon. ©1995–2021 Nintendo / Creatures Inc. / GAME FREAK inc.
Begiv dig ud på eventyr i Sinnoh-regionen i Pokémon Brilliant Diamond og Pokémon Shining Pearl!

Sinnoh-regionen er rig på natur og du har udsigt til det majestætiske bjerg Mount Coronet lige meget hvor på landkortet du befinder dig. Dette er et land med myter fra en svunden tid. Du vil skulle udforske mange forskellige steder i regionen samtidig med, at du selvfølgelig bestræber dig på at blive Pokémon League-mester!

Originalspillet, som du måske kender, er blevet kraftigt opdateret, men hvis du har spillet Pokémon Diamond eller Pokémon Pearl tidligere, bliver det et glædeligt gensyn med både stederne og ruterne, du begiver dig ud på! For dem som besøger Sinnoh for første gang, venter der mange nye møder og overraskelser!

Disse opgraderede versioner af de klassiske Nintendo DS-spil byder på en række forbedringer, som vi kender fra moderne Pokémon-spil. Der venter dig også mere intense kampscener end i de originale spil.

Pokémon Brilliant Diamond
Pokémon Brilliant Diamond
Begiv dig ud på eventyr i Sinnoh-regionen i Pokémon Brilliant Diamond og Pokémon Shining Pearl!
Pokémon Brilliant Diamond & Pokémon Shining Pearl Dual Pack
Pokémon Brilliant Diamond & Pokémon Shining Pearl Dual Pack
Begiv dig ud på eventyr i Sinnoh-regionen i Pokémon Brilliant Diamond og Pokémon Shining Pearl! Denne Dual Pack indeholder begge spillene!

Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark