nintendo logo

 • Spil
 • Wii U
 • The Legend of Zelda: Breath of the Wild

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Varenr.:171053
The Legend of Zelda: Breath of the Wild er et banebrydende eventyr til Wii U fra Nintendo. Spillet udfordrer og overrasker spillerne på alle mulige måder, samtidig med det byder på en fantastisk frihed til at udforske den næsten uendeligt store verden i dette "open-air" eventyr.
 

Beskrivelse

The Legend of Zelda: Breath of the Wild tager spilserien til nye højder, hvor de får lov til frit at udforske Hyrules store verden uden at skulle følge en bestemt vej gennem spillet.

Link skal udforske spillets miljøer for at finde våben eller indsamle dem fra nedkæmpede fjender. Mad hjælper Link med at fylde sine energihjerter og kan give ham et midlertidigt boost eller en evne til at hjælpe ham.

Spillere kan rejse rundt omkring i Hyrule eller drage på langtur til bjergene i horisonten, hvis de har lyst til det - spillere kan rejse til et hvilket som helst område, de kan se! Dette er blot én af måderne, hvorpå spillet bryder med seriens konventioner og introducerer helt nye måder at spille på.

Spillet bryder med visse elementer fra tidligere spil. Fx er mange af de mindre fjender ikke længere tilfældigt spredt ud over spilverdenen, da mange af dem nu lever sammen i kolonier. Link kan klatre op ad tårne og andre strukturer for at få overblik over sine omgivelser. Han kan endda klatre op til toppen af alle bjerge, han kan se i horisonten. Link kan enten paraglide eller bruge sit skjold som en slags kælk til at komme ned ad bjergsider. Link vil rejse gennem skove, enge og bjerge i The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Den vilde natur påvirker desuden Link på forskellige måder, så det er vigtigt at være opmærksom på ændringer i klimaet, da et skift i vejrliget eller temperaturen har indflydelse på miljøet og Links muligheder for at overleve. Fx kan lynvejr være farligt, da det tiltrækkes af Link metalvåben. Det kan også vise sig nyttigt at klæde sig i varmere tøj i kulden eller noget mere egnet, hvis du skal gennem en ørken.

Spillet indeholder over hundrede Shrines of Trials, som byder på forskellige fælder og opgaver, der kan udløse særlige genstande og andre belønninger. Hemmeligheder kan være skjult alle steder og spillets puzzles har ofte flere svarmuligheder. At udforske og gå på opdagelse er en stor del af spillets gameplay og underholdning.

Det er muligt at markere steder, man ønsker at rejse til, på kortet som vises på Wii U GamePad og en lysmarkør vil derefter lede dig i den rigtige retning. Sailcloth vender tilbage og lader dig svæve trygt ned, når du hopper fra store højder, og Epona vil gøre dine lange rejser kortere. Epona vil delvis ride på egen hånd, således at du frit kan bruge fx dit sværd eller bue og pil, mens du rider.

amiibo

Du kan fx indlæse Wolf Link-amiibo i spillet for at hidkalde Wolf Link. Wolf Link vil angribe fjender på eget initiativ og hjælpe dig med at finde genstande, du leder efter. Der kommer en hel amiibo-serie til The Legend of Zelda: Breath of the Wild som blandt andet også består af Link (Rider), Link (Archer), Guardian, Zelda og Bokoblin.

DLC Pack 1: The Master Trials

Den første DLC-pakke til The Legend of Zelda: Breath of the Wild har fået titlen The Master Trials og lanceres sommeren 2017. Her er en oversigt over indholdet: 

 • Trial of the Sword: Besøger du dette sted, kan du udfordre dig selv med Trial of the Sword (tidligere kendt som Cave of Trials), hvor fjender dukker op på rad og række. Link lægger ud uden udstyr og skal besejre alle fjender i hvert rum for at komme videre. Totalt set vil Trial of the Sword indeholde 45 rum og klarer du alle sammen, vil Master Sword vækkes og dermed altid være i sin glødende tilstand, når du bruger det.
 • Hard Mode: Fans, som længtes efter en ordentlig udfordring kan glæde sig til Hard Mode, hvor fjenderne er stærkere (fx er de røde Bokoblins nu blå) og du vil måske endda møde mægtigere fjender, som du ellers ikke møder under normale omstændigheder. Fjenderne vil også langsomt genvinde liv i kamp, så det er vigtigt at besejre dem så hurtigt som muligt, og de opdager også hurtigere Link, hvilket gør det sværere at snige sig ind på dem. Derudover findes der spredt ud i hele Hyrule planker, som holdes oppe af balloner, og når du disse, vil du kunne bekæmpe fjender og samle skatte.
 • Hero's Path Mode: Det er spændende at udforske Hyrule, men nogen gange er det svært at huske, hvor du har været. Denne nye spilfunktion dokumenterer hvert et skridt du tager og markerer dette i grønt på kortet. Ruten, du er gået de sidste 200 spiltimer gemmes, inklusive en tidslinje. Dette virker med tilbagevirkende kraft, så hvis du allerede har timevis af spil bag dig, vil du kunne se, hvor du har været indtil nu. Hero's Path hjælper dig dermed med at identificere steder, du endnu ikke har besøgt.
 • Korok Mask: Ved at finde den nye Korok Mask bliver det meget nemmere at finde de skjulte Korok, der gemmer sig over hele Hyrule. Masken ryster, når du har den på og der er en Korok skjult et sted i nærheden.
 • Travel Medallion: Et eller andet sted i Hyrule dukker en skattekiste som indeholder Travel Medallion op. Med denne kan du oprette et midlertidigt rejsepunkt lige der, hvor du står i det øjeblik. Link kan derefter når som helst transportere sig tilbage til det punkt. Der kan kun sættes et rejsepunkt ad gangen med Travel Medallion.
 • Nyt udstyr: Otte nye typer udstyr inspireret af tidligere figurer og spil i serien vil blive tilgængelige med den første DLC-pakke. Når du finder dem, vil du blive mindet om tidligere yndlingsspil og figurer som Midna, Tingle, Phantom og Majora's Mask.

Den anden downloadpakke lanceres hen mod jul og vil indeholde nye udfordringer, blandt andet en ny, underjordisk bane, og en ny handling i spillet.

Relaterede produkter

The Legend of Zelda: Breath of the Wild
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Glem alt, hvad du tror du vidste om The Legend of Zelda-spillene og hop ombord i en verden så fuld af eventyr og...

Måske noget for dig..?

 • Vend din køreoplevelse på hovedet!
 • The Legend of Zelda: Breath of the Wild er et banebrydende eventyr til Wii U fra Nintendo. Spillet udfordrer og...
 • Med Super Mario Maker kan alle skabe spændende og sjove Mario-niveauer i 2D simpelt og hurtigt med Wii U GamePad.
 • Der foregår noget mystisk på Prism Island - og kun Paper Mario kan løse mysteriet ved at genskabe øens forsvindende...