Nintendo logotype

Super Mario Maker

 • Med Super Mario Maker kan alle skabe spændende og sjove Mario-niveauer i 2D simpelt og hurtigt med Wii U GamePad.

  Med spillet følger en hardcover illustrationsbog med 100 sider, som vil inspirere dig og vise dig, at der er endeløse muligheder i Super Mario Maker. En pakke, der kun lanceres i begrænset oplag, vil indeholde en eksklusiv amiibo-figur.

  Det er supernemt at lave niveauerne - du bruger bare den trykfølsomme skærm på Wii U GamePad til at trække og slippe elementerne derhen hvor du vil have dem på dit niveau. Placer blokke, rør, elevatorer og fjender hvor som helst og spil så niveauet igennem. Har du lyst til en Goomba som har en Piranha Plant på hovedet? Vil du bygge et tårn 10 Goomba højt? Eller give en Piranha Plant vinger, så den kan flyve? Nu har du chancen!

  Du kan umiddelbart testspille og redigere dit niveau mens du er i gang med at lave det. Hvis en del ikke fungerer kan du med det samme fortsætte redigeringen med et enkelt knaptryk og justere alle detaljer. Med et andet knaptryk kan du også veksle mellem de visuelle stilarter, fra klassisk Super Mario Bros. I 8-bit til HD-verdenen i New Super Mario Bros. U. Grafikstilen fra både Super Mario Bros. 3 og Super Mario World kan altså bruges og hver grafikstil vil inkludere spilmekanikker, der er unikke fra disse spil. Mekanikkerne kan også integreres ind i design fra ældre spil.

  amiibo i Super Mario Maker

  To specielle amiibo-figurer lanceres til Super Mario Maker. Når disse indlæses i spillet, dukker en Big Mushroom op, som forstørrer Mario og indlemmer et retrofilter, der får grafikken til at se ud som på et gammelt tv. Andre amiibo-figurer vil også være kompatible og når disse indlæses, vil Mario forvandles til andre figurer med den nye genstand Mystery Mushroom. Eksempelvis vil amiibo-figurer som Link, Kirby og Wii Fit Trainer være kompatible.


Super Mario Maker

Release-dato
11. september 2015
System
Wii U
Kategori
Platformspil, Andet
Spillere
1 Lokalt
Controllers
Aldersmærkning
amiibo
Læs
Udvikler
Nintendo
Distributør
Bergsala
Sprog
Egenskaber
amiibo

Relaterede produkter

Super Mario Maker for Nintendo 3DS
Med Super Mario Maker for Nintendo 3DS kan du lave og spille niveauer i det uendelige!
Wii U Mario Maker Premium Pack
Sort Wii U-konsol med 32GB intern flashhukommelse og en sort Wii U GamePad. Inkl. det kreative spil Super Mario Maker.

Måske noget for dig..?