fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Nintendo Land

 • Wii U giver dig nye attraktioner med Nintendo Land™.

  Nintendo Land™ er en sjov og livlig fornøjelsespark med 12 forskellige attraktioner, hver især baseret på en af Nintendos uforglemmelige serier. Hver attraktion har unike og innovative gameplayoplevelser, som kun er mulig med Wii U GamePad-kontrollen.

  Afhængig af attraktionen kan spillere konkurrere alene eller mod andre spillere, samt til og med slå sig sammen i hold for at samarbejde. Op til fem spillere kan deltage i dynamiske multiplayer-spil i udvalgte attraktioner. Oplevelserne ændrer sig fra gang til gang afhængig af, om spillerne bruger GamePad, holder en Wii Remote eller bare sidder og ser på de andre spille. Nintendo Land™ tilbyder et bredt udvalg af indhold og dybde, som vil opsluge dig i timevis!

  Attraktionerne

  Der findes tre forskellige typer attraktioner:

  Team Attractions: The Legend of Zelda: Battle Quest, Pikmin Adventure og Metroid Blast - disse attraktioner har forskellige spilfunktioner med megen dybde; erfarne spillere vil nyde disse. Kan både spilles alene eller som multiplayer.

  Competitive Attractions: Mario Chase, Luigi's Ghost Mansion og Animal Crossing: Sweet Day - disse multiplayer-attraktioner kan nydes af både nybegyndere og erfarne spillere.

  Solo Attractions: Yoshi's Fruit Cart, Octopus Dance, Donkey Kong's Crash Course, Takamaru's Ninja Castle, Captain Falcon's Twister Race og Balloon Trip Breeze - disse attraktioner er hovedsagelig for én spiller, men andre spillere kan deltage for at hjælpe til.

  Et par udvalgte attraktioner:

  Donkey Kong's Crash Course: Med bevægelseskontrollen til GamePad skal du gennem et forhindringsløb, som minder meget om det originale Donkey Kong-arkadespil. Dette er et spil for én spiller, hvor andre tilskuere kan følge med i handlingen på tv-skærmen og tilbyde gode råd om, hvordan du nu skal overkomme de næste forhindringer.

  Luigi's Ghost Mansion: Spilleren med GamePad er et spøgelse, som er usynligt for de andre spillere og skal prøve at fange op til fire andre spillere, der er udrustet med lommelygter. Spøgelset skal snige sig rundt på banen ved at holde sig i skyggen og fange de andre spillere en efter en. De andre kan samarbejde for at redde tilfangetagne kammerater før spøgelset fanger dem alle, og gør det det, har det vundet. Men klarer de andre spillere at lyse på spøgelset så længe, at livsmåleren er på nul, kåres de som vindere.

  Animal Crossing™: Sweet Day: Spilleren, som holder Wii U GamePad styrer to vagter, der har ansvaret for at beskytte et slikhus mod en gruppe slikglade dyr. Op til fire andre spillere kan kontrollere disse slikmunde ved hjælp af Wii Remote og skal arbejde sammen for at narre og løbe fra vagterne. Spillet er slut, når 50 godter er samlet sammen eller når vagterne har fanget et af dyrene tre gange.

  The Legend of Zelda™: Battle Quest: Spilleren med GamePad er en bueskytte, som skal sigte og skyde pile ved at bruge skærmen som målskive. Spilleren kan slå sig sammen med op til tre andre spillere, der bliver udrustet med Wii Remote-sværd. Alle skal samarbejde for at besejre en række fjender i en verden, der ser ud som en stofversion af et spil fra The Legend of Zelda-serien.

  Takamaru's Ninja Castle: Dette spil for én spiller er baseret på et tidligt Famicom-spil, der kun har været tilgængeligt i Japan. Her bliver GamePad forvandlet til en ninjastjernekaster. Du skal stryge fingeren over touch-screenen for at besejre en stadig voksende hær af ninjaer og i samme omdrejning tjener du point ved at ramme flere på en gang. Bevæg GamePad rundt i forskellige vinkler for at sigte på en mere intuitiv måde.

  Nintendo Land™ tilbyder sjove fornøjelsesparkattraktioner baseret på nogen af Nintendos mest elskede serier, blandt andet Mario Chase, The Legend of Zelda: Battle Quest og Pikmin Adventure. Forskellige aktiviteter udnytter touch-screenen på Wii U GamePad på forskellige måder, som fx at kaste ninjastjerner ved bare at føre fingeren hen over touch-screenen i det actionbaserede Takamaru's Ninja Castle. I Donkey Kong's Crash Course vipper du GamePad til venstre og højre for at navigere på en finurlig forhindringsbane.

  Dynamisk multiplayer tilbyder forskellige oplevelser i samme spil. Selv i den samme attraktion vil spilleren med GamePad få en helt anden spiloplevelse end de spillere, som bruger tv'et med Wii Remote. I Luigi's Ghost Mansion kan spilleren med GamePad kontrollere et spøgelse, som er usynligt for de andre spillere. I Metroid Blast styrer spilleren med GamePad et rumskib, mens de andre spillere løber rundt på jorden.

  Attraktionerne er nemme at gå til, også for de uerfarne spillere, men selvfølgelig indeholder de sværere niveauer, der vil udfordre selv de mest erfarne spillere. Metroid Blast indeholder fx et dybdegående Mission Mode, så vel som en konkurrerende land-mod-luft kampfunktion.

  Afhængig af attraktionen kan spillere nyde spillet alene eller konkurrere mod andre spillere. I nogen attraktioner kan spillerne også slå sig sammen og samarbejde hele vejen. Hver attraktion har flere sjove udfordringer, som er designet således, at du hurtigt vil vende tilbage efter mere. Når du fuldfører specielle udfordringer, får du et stempel til samlingen.

  Spillet understøtter Miiverse-funktioner.


Nintendo Land

Release-dato: 30. november 2012
Release-dato - Nintendo Selects: 15. april 2016
System: Wii U
Kategori: Party, Action
Spillere: 1-5 Lokalt
Multiplayer-funktioner: Samtidigt
Controllers:
Aldersmærkning:
Udgiver: Nintendo
Udvikler: Nintendo
Distributør: Bergsala
Sprog:
Egenskaber: Internet, Miiverse-integration