fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Spil
 • Super Mario Maker for Nintendo 3DS

Super Mario Maker for Nintendo 3DS

 • Med Super Mario Maker for Nintendo 3DS kan du lave og spille niveauer i det uendelige!

  Spillet er pakket med sjov og ballade helt fra starten, med 100 forskellige niveauer, allerede designet af Nintendo. På disse baner er der også ekstra udfordringer, som at samle mønter eller besejre alle fjender inden du når målet. Du vil tjene medaljer ved at fuldføre disse udfordringer.

  Præcis som i Wii U-versionen af spillet, kan du frit skabe dine egne Super Mario-niveauer. Alt værktøj og redskaber er inkluderet, undtagen Mystery Mushroom og kostumerne. Du skal ikke være bange for at det er for svært og mystisk at designe niveauerne selv, for Mashiko og Yamamura vil lede dig gennem interaktive oplæringsniveauer, så du hurtigt og med selvtillid kan skabe dine egne niveauer på få minutter!

  Mens Wii U-versionen handlede om at skabe et stort, globalt samfund, handler Super Mario Maker for Nintendo 3DS om at bringe spillerne sammen med venner i nærheden for at skabe et sammenhold. Fremfor at uploade niveauer online, kan niveauer, du gemmer, deles lokalt og via StreetPass. Du kan også dele ufærdige niveauer lokalt og slå dig sammen med venner for at fuldføre dem. Disse niveauer vil markeres med et specielt ikon for at vise samarbejdet.

  Du kan gå online for at spille niveauer skabt med Wii U-versionen. Du kan ikke søge via niveau-ID, men du kan nyde over 100 Mario Challenge og Recommended Courses. Selv om det ikke er alle niveauer skabt med Wii U-versionen, som er tilgængelige, så vil der ikke være mangel på flotte niveauer!


Super Mario Maker for Nintendo 3DS

Release-dato: 02. december 2016
Release-dato - Nintendo Selects: 29. juni 2018
System: Nintendo 3DS
Kategori: Platformspil
Spillere: 1 Lokalt
Aldersmærkning:
Udgiver: Nintendo
Distributør: Bergsala
Egenskaber: Internet, StreetPass, Local Play

Relaterede produkter

Super Mario Maker
Med Super Mario Maker kan alle skabe spændende og sjove Mario-niveauer i 2D simpelt og hurtigt med Wii U GamePad.
 • Super Mario Maker
  Med Super Mario Maker kan alle skabe spændende og sjove Mario-niveauer i 2D simpelt og hurtigt med Wii U GamePad.

NB! Hvis spillet understøtter 3D, kan 3D-effekten kun opleves på spilsystemerne Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du udelukkende spille i 2D. På denne side vises alle billeder og film fra spillene i 2D.