fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

WarioWare Gold

 • WarioWare-seriens seneste udspil kommer til Nintendo 3DS-familien, hvilket betyder, at der nu findes atter nye måder at spille Warios mærkværdigt tilfredsstillende mikrospil på.

  Den vanvittige WarioWare-serie er tilbage og nu for første gang til Nintendo 3DS! Med over 300 mikrospil – både klassiske og nye – er WarioWare Gold det ultimativt største spil i serien hidtil. Tryk på knapper, brug den trykfølsomme skærm og mikrofonen, alle kneb gælder i dette skøre spil. For første gang med talende figurer i spillet.

  WarioWare Gold introducerer en helt ny, stemmelagt story* samt et stjernegalleri af skøre figurer. Efter en lang dag på skattejagt i Luxeville – med fund af værdifulde genstande undervejs – stikker Wario hjem for at spille videospil og spise mad, men til Warios store forskrækkelse opdager han, at han er løbet tør for penge! Efter at have set en nyhedsudsendelse om et stort sælgende videospil, bestemmer han sig for at prøve lykken og overtaler nogle gamle venner til at lave et spil for ham, så han kan være vært for de lukrative ”Wario Bowl”-lege i Diamond City.

  Kæmp dig gennem de forskellige ligaer i ”Wario Bowl”-legene ved at gennemføre en serie med lynhurtige mikrospil – der alle er unikke – inden du tager kampen op med den endelige boss. Hvert sæt med mikrospil vil give dig fire forsøg, men du kan fortsætte, selv om du løber tør for forsøg, hvis du er villig til at hoste op med nogle af de mønter, som du har tjent i spillet. Uanset hvem som udfordrer dig – om det er Jimmy T med sine glatte danse-moves, Mona med sin ekstreme modesans eller 9-Volt og 5-Volt med udvalgte retroklassikere – så skal du tænke hurtigt og reagere prompte for at løbe med sejren. Du vil også opdage en mystisk pige, som prøver at få fat i Wario… hvad tror du, at hun vil?

  Mønterne, du vinder undervejs i spillets story, kan bruges til at låse op for ekstra funktioner, sjove genstande og souvenirer, såsom:

  • Minispil: Sigt mod toppen i over 10 unikke minispil, fx Micro Golf Tour, Autograph!, Mewtroid og Manhole
  • Studio: Vis dine færdigheder som stemmeskuespiller ved at indspille stemmeprøver til diverse film
  • Records: Dans til udvalgte sanger fra tidligere WarioWare-spil

  Alle mikrospillene, som du låser op for i spillets story, kan spilles på ny med en «high-score»-udfordring i Index Mode. Ved at gennemføre spillets story kan du låse op for et ekstra Challenge Mode, som du enten kan spille alene eller sammen med venner på ni måder, fx:

  • Battle Time: Op til to venner kan konkurrere mod hinanden og teste deres WarioWare-evner over en lokal, trådløs forbindelse** ved at spille de samme mikrospil samtidig. Hver spiller får op til fire forsøg
  • All Mixed Up: Alle mikrospillene spilles efter tilfældig rækkefølge, så spillere må have hovedet med sig for at knuse rekorden!
  • WarioWatch: Uret tikker! Her må spillere fuldføre så mange mikrospil som muligt på kortest mulig tid. Bonussekunder tildeles for hvert mikrospil der gennemføres og målet er at gennemføre så mange som muligt
  • Super Hard: Dette er den ultimative udfordring for WarioWare-eksperter, for her vil hastigheden i spillene nemlig bare stige og stige!
  • Sneaky Gamer: Indtag rollen som en fyr kaldet 9-Volt, som spiller i smug, og hold øje med den øverste skærm, hvor hans mor, 5-Volt, følger med! Tager hun ham i at spille, er spillet øjeblikkelig ovre!

  Download en gratis demo fra Nintendo eShop og test om WarioWare er noget for dig!

  * Tilgængelige sprog: engelsk, fransk, italiensk, tysk og spansk. 
  ** Hver spiller må have en konsol fra Nintendo 3DS-familien og et eksemplar af WarioWare Gold.

  ©2018 Nintendo Co-developed by INTELLIGENT SYSTEMS


 • Characters


  Screenshots


WarioWare Gold

Release-dato: 27. juli 2018
System: Nintendo 3DS
Kategori: Party, Action
Spillere: 1-2 Lokalt
Multiplayer-funktioner: Samtidigt
Aldersmærkning:
Udgiver: Nintendo
Distributør: Bergsala
Egenskaber: Miiverse-integration, Demoversion tilgængelig, Bevægelseskontrol
©2018 Nintendo Co-developed by INTELLIGENT SYSTEMS

NB! Hvis spillet understøtter 3D, kan 3D-effekten kun opleves på spilsystemerne Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du udelukkende spille i 2D. På denne side vises alle billeder og film fra spillene i 2D.