Nintendo logotype

Super Mario Maker for Nintendo 3DS

 • Med Super Mario Maker for Nintendo 3DS kan du lave og spille niveauer i det uendelige!

  Spillet er pakket med sjov og ballade helt fra starten, med 100 forskellige niveauer, allerede designet af Nintendo. På disse baner er der også ekstra udfordringer, som at samle mønter eller besejre alle fjender inden du når målet. Du vil tjene medaljer ved at fuldføre disse udfordringer.

  Præcis som i Wii U-versionen af spillet, kan du frit skabe dine egne Super Mario-niveauer. Alt værktøj og redskaber er inkluderet, undtagen Mystery Mushroom og kostumerne. Du skal ikke være bange for at det er for svært og mystisk at designe niveauerne selv, for Mashiko og Yamamura vil lede dig gennem interaktive oplæringsniveauer, så du hurtigt og med selvtillid kan skabe dine egne niveauer på få minutter!

  Mens Wii U-versionen handlede om at skabe et stort, globalt samfund, handler Super Mario Maker for Nintendo 3DS om at bringe spillerne sammen med venner i nærheden for at skabe et sammenhold. Fremfor at uploade niveauer online, kan niveauer, du gemmer, deles lokalt og via StreetPass. Du kan også dele ufærdige niveauer lokalt og slå dig sammen med venner for at fuldføre dem. Disse niveauer vil markeres med et specielt ikon for at vise samarbejdet.

  Du kan gå online for at spille niveauer skabt med Wii U-versionen. Du kan ikke søge via niveau-ID, men du kan nyde over 100 Mario Challenge og Recommended Courses. Selv om det ikke er alle niveauer skabt med Wii U-versionen, som er tilgængelige, så vil der ikke være mangel på flotte niveauer!


Super Mario Maker for Nintendo 3DS

Release-dato
02. december 2016
System
Nintendo 3DS
Kategori
Platformspil
Spillere
1 Lokalt
Aldersmærkning
Distributør
Bergsala
Egenskaber
Internet, StreetPass, Local Play

Relaterede produkter

Super Mario Maker
Med Super Mario Maker kan alle skabe spændende og sjove Mario-niveauer i 2D simpelt og hurtigt med Wii U GamePad.
 • Super Mario Maker
  Med Super Mario Maker kan alle skabe spændende og sjove Mario-niveauer i 2D simpelt og hurtigt med Wii U GamePad.

NB! 3D-effekten kan kun ses på spilkonsollerne Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du kun spille i 2D. På denne side vises alle billeder og film fra spil i 2D.

Måske noget for dig..?

 • Planeten Popstars er blevet invaderet af firmaet Haltmann Works og deres robothær. Det er nu op til Kirby at stoppe dem...
 • Tag på eventyr som Pokémon-træner i Pokémon Sun og Pokémon Moon og fang, kæmp og byt helt nye Pokémon på den tropiske ø...
 • En helt ny måde at spille Mario Party på: hurtigere spil, hvor du ikke engang skal vente, til det bliver din tur!
 • Det ultimative kampspil her til Nintendo 3DS-systemet.