fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

SUPER MARIO 3D LAND

  • Super Mario 3D Land er en 3D-udvikling af klassisk Mario-platformspil, der indeholder masser af innovativt banedesign og mange herlige udfordringer.
    • 3D-effekten gør det nemt for spilleren at bedømme dybder og afstande i omgivelserne. Man kan med større præcision vurdere et hop til den næste platform eller hvor stor afstand Mario har til en ?-blok.
    • Både nye og velkendte evner sætter sine unikke præg på spiloplevelsen. Mario kan udføre et rullende saltomortale-angreb eller løbe hurtigere end vinden. Som Tanooki Mario kan han endda bruge sin hale til at svæve eller angribe med.
    • Styrepladen i Nintendo 3DS giver spilleren fuldstændig kontrol til med sikkerhed at føre Mario gennem sjove og udfordrende miljøer.
    • Nye fjender inkluderer Goombas med haler, høje stakke med Goombas og en Piranha Plant, som spytter med blæk for at genere spillerens udsyn.

SUPER MARIO 3D LAND

Release-dato: 04. oktober 2012
Release-dato - Nintendo Selects: 13. oktober 2017
System: Nintendo 3DS
Kategori: Action, Platformspil
Spillere: 1 Lokalt
Aldersmærkning:
Udgiver: Nintendo
Udvikler: Nintendo
Distributør: Bergsala
Sprog:
Egenskaber: StreetPass, Bevægelseskontrol

NB! Hvis spillet understøtter 3D, kan 3D-effekten kun opleves på spilsystemerne Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du udelukkende spille i 2D. På denne side vises alle billeder og film fra spillene i 2D.