fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Star Fox 64 3D

 • I Star Fox 64 3D inviteres du til at spille rollen som den legendariske Fox McCloud, der skal lede en frygtløs eskadrille af jagermaskiner i et rasende luftslag, hvor de skal bekæmpe Andross’ onde magt og redde galaksen fra at blive udryddet.
  • Med en komplet grafisk opdatering er denne Nintendo-klassiker bragt overlegent ind i nutidens håndholdte 3D-underholdningsverden. Spillet benytter på effektiv vis systemets to skærme: Den øverste skærm viser kamphandlingerne på himmelen i 3D, mens figurer og dialog vises på den nederste skærm.
  • Der er to kontrolmetoder, som spillerne kan afprøve. I Nintendo 64 Mode bruges de originale kontroller, imens det nye Nintendo 3DS Mode gør fuldt ud brug af bevægelseskontrollen ved hjælp af Nintendo 3DS-systemets indbyggede bevægelsessensor.
  • Kaptajnens betroede mænd Peppy, Slippy og Falco står ved hans side - hvis en af dem jages eller fanges af fjenden, skal spillerne reagere hurtigt og hjælpe og beskytte dem. En for alle, alle for en!
  • Hver mission bringer dig ud på en ny planet i Lylat-systemet, hvor du skal sprænge fjender af vejen, samle power-ups og nedkæmpe mægtige bosser på vejen mod det endelige slag.
  • Med den nye multiplayer-funktion kan op til fire spillere deltage i en åndeløs luftkamp via lokal trådløs forbindelse ved at bruge fire Nintendo 3DS og et spilkort. I multiplayer-funktionen finder du også nye power-ups og specialvåben. Spillerne kan anvende det indre kamera i Nintendo 3DS til at vise en live video af deres ansigter mens de kæmper, hvilket gør multiplayer-spiloplevelsen endnu mere personlig og meget sjovere.

Star Fox 64 3D

Release-dato: 09. september 2011
System: Nintendo 3DS
Kategori: Action, Shooter
Spillere: 1-4 Lokalt
Multiplayer-funktioner: Samtidigt
Aldersmærkning:
Udgiver: Nintendo
Udvikler: Nintendo
Distributør: Bergsala
Sprog:
Egenskaber: Download Play, Local Play, Bevægelseskontrol

NB! Hvis spillet understøtter 3D, kan 3D-effekten kun opleves på spilsystemerne Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du udelukkende spille i 2D. På denne side vises alle billeder og film fra spillene i 2D.