fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Paper Mario: Sticker Star

 • Mario samler på klistermærker i Paper Mario™: Sticker Star.

  Eventyret begynder til den årlige klistermærkefest i Decalburg i Mushroom Kingdom, hvor Bowser som sædvanligt laver rav i den, hvilket blandt andet resulterer i, at seks Royal Stickers bliver spredt over det ganske land. Det er nu op til Mario at få fat i dem igen.

  Klistermærker er meget vigtige i Paper Mario: Sticker Star, både til at løse puzzle-opgaver og bekæmpe fjender i turbaserede kampe. Alle angreb i kamp kræver et Battle Sticker af Mario, som også bliver mere effektiv, når A-knappen trykkes ned i rette øjeblik. Battle Stickers giver mulighed for alle typer angreb som hop, hammer eller at ramme POW-blokke. Når Mario kommer til mystiske 3D-genstande på sit eventyr, kan han forvandle dem til Thing Stickers, som kan bruges i kamp med en kraftig - og ofte morsom - effekt. Spilleren kan også bruge mønter til at aktivere Battle Spinner og forsøge at sætte tre ikoner rigtigt for en særlig bonus eller muligheden for at bruge op til tre klistermærker i en omgang. Kreativ brug af klistermærker eller i forskellige kombinationer kan have stor effekt for en kamps udfald.

  Med hjælp fra sin kroneformede ven, Kersti, kan Mario "Paperise" verden omkring ham, hvilket vil sige, at 3D-miljøer bliver til et fladt papirbillede, der visse steder kan have god effekt fra et klistermærke. Ud over Battle og Thing Stickers kan Mario finde Scrap Stickers, der kan give adgang til hidtil lukkede områder.

  Marios verden er hovedsagligt lavet af papirgenstande og papmiljøer, hvormed spillets 3D-grafik byder på en dybde, der minder om at kigge i et diorama. Nøglen til succes ligger i at observere omgivelserne, da mange klistermærker gemmer sig i miljøerne, mens de venter på at blive pillet ned og sat i Sticker Album.

  Spillet vil underholde spilleren fra start til slut med et jazzet, upbeat soundtrack og alle yndlingsfigurerne fra Marios univers bragt til live i den humoristiske Paper Mario-serie!


Paper Mario: Sticker Star

Release-dato: 07. december 2012
System: Nintendo 3DS
Kategori: Eventyr, Rollespil, Puzzle
Spillere: 1 Lokalt
Aldersmærkning:
Udgiver: Nintendo
Udvikler: Nintendo
Distributør: Bergsala
Sprog:

NB! Hvis spillet understøtter 3D, kan 3D-effekten kun opleves på spilsystemerne Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du udelukkende spille i 2D. På denne side vises alle billeder og film fra spillene i 2D.