fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

nintendogs + cats: Toy Poodle & New Friends

 • Var du en af de mange millioner, der blev charmeret i sænk, da nintendogs blev lanceret til Nintendo DS? Forbered dig på at blive det igen, denne gang hopper nemlig både hunde og katte ud af konsollen for at lege med dig!

  Glæden fra det originale nintendogs er tilbage med en lang række forskellige racer at vælge imellem, forskellige pynteting og legetøj til både dine hvalpe og killinger samt udfordringen i at lade hvalpe og killinger træne og konkurrere i forskellige aktiviteter. nintendogs + cats benytter det indbyggede Nintendo 3DS-kamera og ansigtsgenkendelse, hvilket lader dine hvalpe og killinger reagere på dine faktiske bevægelser, efterabe dig når du lægger hovedet på sned og hoppe op til skærmen for at slikke dig, når du holder hovedet hen til den.

  Over 20 racer at vælge mellem

  nintendogs + cats kommer i tre forskellige versioner, og alle indeholder forskellige racer at vælge mellem. Hver eneste hvalp og kattekilling har deres helt egen farve, form og personlighed. Dyrene i nintendogs ser sødere, blødere og mere udtryksfulde ud end nogen sinde i ægte 3D. De nuttede hvalpe og killinger reagerer på dig, din berøring og din stemme via det indbyggede kamera, touch-screen og mikrofon. Ansigtsgenkendelse til Nintendo 3DS lader til og med hvalpene genkende deres ejer, hvilket vil sige, at de nok løber dig i møde når du starter spillet, men sikkert vil bjæffe og være nervøse, når andre end du selv spiller.

  Del oplevelsen med andre

  Du kan tage billeder af dine hvalpe og killinger ved ganske simpelt at trykke på kameraikonet på skærmen. Billederne kan du gemme i dit album og dele med venner. Via StreetPass-funktionen kan du bytte Mii-figur, hvalpe, killinger og mere med andre spillere, som du går forbi på gaden, mens konsollen er i Sleep Mode. Med SpotPass vil spillet automatisk gå online, når der er trådløst netværk i nærheden og downloade nyt indhold til spillet, som fx Mii-figurer og pyntegenstande.

  Leg i den virkelige verden

  Takket være Augmented Reality-funktionen i Nintendo 3DS kan du se din hvalp lege på sofabordet eller sidde i din hånd. Du kan gå tur med din hvalp og tælle dine skridt med den indbyggede skridttæller i Nintendo 3DS, når du har spillet siddende i og konsollen er i Sleep Mode. Journal-funktionen holder orden på de dine daglige aktiviteter i spillet. Du kan se, hvilke andre spillere du har mødt via StreetPass, tjekke data i skridttælleren og meget mere.


nintendogs + cats: Toy Poodle & New Friends

Release-dato: 19. december 2013
System: Nintendo 3DS
Spillere: 1 Lokalt
Aldersmærkning:
Udgiver: Nintendo
Udvikler: Nintendo
Distributør: Bergsala
Sprog:
Egenskaber: StreetPass

NB! Hvis spillet understøtter 3D, kan 3D-effekten kun opleves på spilsystemerne Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du udelukkende spille i 2D. På denne side vises alle billeder og film fra spillene i 2D.