fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Nintendo presents: New Style Boutique

  • Vis dine evner som stylist i en modebutik, hvor det er op til dig at arbejde dig op til den eftertragtede stilling som butiksindehaver, som sætter sit præg på byens mode og stråler på catwalken.

    Du styler dine kunder i butikken ud fra deres unikke præferencer. Lad dig inspirere af det tøj de allerede har på og deres personlighed til at finde det helt rigtige outfit - se om du kan indfri og måske overgå deres forventninger! Dit mål er at matche det rigtige tøj og tilbehør med hver kunde, sammensætte outfits, der gør dem glade, så din butik bliver mere og mere populær. Med omkring 12.000 stykker tøj, tilbehør og tasker fra forskellige brands at vælge imellem - samt som noget helt nyt: Mode til mænd - tester Nintendo Presents: New Style Boutique din sans for stil og mode såvel som dine evner som butiksindehaver, som laver gode handler i Exhibition Hall, der sikrer, at din butik har den mest eftertragtede mode.


Nintendo presents: New Style Boutique

Release-dato: 16. november 2012
System: Nintendo 3DS
Kategori: Simulation, Andet
Spillere: 1 Lokalt
Aldersmærkning:
Udgiver: Nintendo
Udvikler: syn Sophia
Distributør: Bergsala
Sprog:
Egenskaber: Internet, Demoversion tilgængelig, StreetPass, SpotPass

NB! Hvis spillet understøtter 3D, kan 3D-effekten kun opleves på spilsystemerne Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du udelukkende spille i 2D. På denne side vises alle billeder og film fra spillene i 2D.