fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Monster Hunter Stories

 • Gør dig klar til at rejse ud på et Monster Hunter-eventyr helt ud over det sædvanlige!

  I Monster Hunter Stories indtager du rollen som en Rider og skal knytte bånd med monstre for at øge deres potentiale og udføre mægtige kombo-angreb. Du kan flyve, svømme og trænge ind i nye områder af kortet.

  Snig dig helt hen til monstrenes gemmesteder for at stjæle deres æg. Dér kan du finde en masse forskellige monstre med unikke og kraftfulde egenskaber. Bliv ven med disse monstre, dan et team, gå sammen i kamp og slå modstanderne af banen med ødelæggende kombo-angreb. Rid derefter mod solnedgangen som en sand mester! Behøver du større muskler? Så kan du sagtens blande monstergenerne og dermed skabe endnu kraftigere monstre med flere og bedre egenskaber.

  Da et monster, som er smittet med „The Black Blight“, angriber din afsidesliggende by, kastes du ind i et oprivende eventyr i en spændende og farlig verden, hvor du bliver venner med forskellige monstre, du møder på din rejse. I løbet af eventyret støder du på en masse ekstra opgaver og timevis af udmagrende rundebaserede kampe, hvor du skal koordinere monstrenes egenskaber, øve dig i at ride på monstre og studere fjendernes angrebsmønstre.

  De instinktive sten-saks-papir-kampe, som introduceres med dette spil, puster nyt liv i serien for kendere af Monster Hunter-spillene, men fungerer også vældig godt for nybegyndere. Monster Hunter Stories er det perfekte sted at starte i Monster Hunter-verdenen samtidig med, at det ikke ligner nogen af de andre spil i serien. Du kan til og med kæmpe mod andre spillere online, lokalt eller via StreetPass.

  • En stor verden fyldt med unikke monstre at klække, ride på og kæmpe sammen med.
  • Dan et team af stærke monstre og udfør kraftfulde kombo-angreb.
  • Alle monstre har en unik sammensætning af gener, som indeholder forskellige attributter og egenskaber. Overfør gener fra et monster til et andet og skab dermed dit helt eget monster.
  • Varierende ekstra opgaver og udmagrende kampe indebærer timevis af opslugende spilletid.
  • Spillet indeholder rundebaserede kampe, hvilket er den første gang nogensinde i Monster Hunter-seriens historie.

 • Illustrations


Monster Hunter Stories

Release-dato: 08. september 2017
System: Nintendo 3DS
Kategori: Eventyr, Rollespil
Spillere: 1-2 Lokalt
Multiplayer-funktioner: Samtidigt
Aldersmærkning:
amiibo:
Udgiver: Nintendo
Udvikler: Capcom
Distributør: Bergsala
Egenskaber: Internet, StreetPass

NB! Hvis spillet understøtter 3D, kan 3D-effekten kun opleves på spilsystemerne Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du udelukkende spille i 2D. På denne side vises alle billeder og film fra spillene i 2D.