fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Monster Hunter Generations

 • Tag jagten til det næste niveau med Monster Hunter Generations!

  Monster Hunter Generations er det sidste nye afsnit i den populære action-RPG-serie, der er blevet solgt i mere end 36 millioner eksemplarer verden over. Monster Hunter Generations giver dig den største tilpasningsfrihed til dato og er en hyldest til de sidste ti års spil i Monster Hunter-serien med et miks af helt nye områder og monstre, samt tilbagevendende favoritter, som er blevet opdateret og tilpasset den nye generation af gameplayet.

  Monster Hunter Generations introducerer med Styles og Hunter Arts en ny gameplay-mekanik, hvor en meget personliggjort spillestil yderligere kan forfines. Angrib monstre ud af den blå luft med Aerial Style eller få mest ud af de fordelagtige visuelt slående Hunter Arts-egenskaber med Striker Style. Hunter Arts er uundværlige kampfærdigheder og power-ups, som alle jægere kan få brug for.

  På deres jagtfærd skal spillerne også forsvare hver af spillets fire landsbyer fra den nye altoverskyggende trussel - de Skæbnebestemte Fire. Med over hundrede færde i vente, er der tonsvis af udfordringer at kaste sig ud i i soloeventyret, og ydermere via lokalt eller online spil med op til tre andre jægere.

  • Co-op online multiplayer - Noget af det bedste online multiplayer Nintendo 3DS kan tilbyde. Hop med og jag online med op til tre andre jægere eller spil med vennerne via lokalt spil.
  • Største tilpasningsfrihed - Spillere kan skabe deres helt egen personlige spillestil. Vælg mellem fire Styles og alle de mange visuelt slående Hunter Arts.
  • Nye udfordringer og tilbagevendende favoritter - Stå ansigt til ansigt med en lang række nye monstre, som Glavenus, en af de Skæbnebestemte Fire, i tillæg til mange tilbagevendende favoritter, som den snu Nargacuga, i en hyldest til hele Monster Hunter-serien.

Monster Hunter Generations

Release-dato: 15. juli 2016
System: Nintendo 3DS
Kategori: Action, Eventyr, Rollespil
Spillere: 1-4 Lokalt | 2-4 Online
Multiplayer-funktioner: Samtidigt, Co-Op
Aldersmærkning:
Udgiver: Capcom
Udvikler: Capcom
Distributør: Bergsala
Sprog:
Egenskaber: Internet

NB! Hvis spillet understøtter 3D, kan 3D-effekten kun opleves på spilsystemerne Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du udelukkende spille i 2D. På denne side vises alle billeder og film fra spillene i 2D.