fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr’s Journey

 • Oplev en overraskende alliance mellem de klassiske ærkefjender i dette herlige eventyr!

  Mario og Luigi har fået til opgave at finde en kur mod "The Blorbs", en sygdom, der truer alt liv i svamperiget. Men på grund af skurken Fawful er begge brødre blevet slugt af Bowser! Dette er starten på en rejse, der tager dem dybt ned i Bowser's mave og lader Koopa-kongen være alene om at finde kuren. Den eneste måde at gøre dette på er at skifte mellem brødrene og Bowser. Du skal også forberede dig på nogle hårde kampe i dette actionfyldte rollespil.

  Desuden vil du få indblik i, hvad der sker bag kulisserne i en sideløbende og hidtil ufortalt historie om Bowser Jr., mens han samler en hær samt udstyrer sine allierede med et arsenal af angreb. Han vil med andre ord skabe totalt kaos.

  Arbejd indefra og ud – og vice versa

  Som Mario og Luigi vandrer du omkring i Bowsers indre og hjælper ham, der ellers normalt er en ærkefjende, med at klare problemer i både Mushroom Kingdom og inde i skurkens krop. Er Bowser fx ikke stærk nok til at løfte noget? Giv ham ekstra armkræfter med et hurtigt rytmespil!

  Ved at interagere med diverse objekter i svamperiget kan hjælpen også gå fra Bowser til brødrene. Bowser kan fx drikke vand i litervis for at oversvømme sit indre, så Mario og Luigi kan komme frem til steder, de ikke tidligere kunne nå. Hvis bare de arbejder sammen, er der ikke noget problem, denne usandsynlige trio ikke kan løse!

  © 2009-2019 Nintendo Udviklet af ALPHADREAM


Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr’s Journey

Release-dato: 25. januar 2019
System: Nintendo 3DS
Kategori: Action, Eventyr
Aldersmærkning:
Udgiver: Nintendo
Distributør: Bergsala

NB! Hvis spillet understøtter 3D, kan 3D-effekten kun opleves på spilsystemerne Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du udelukkende spille i 2D. På denne side vises alle billeder og film fra spillene i 2D.