fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Detective Pikachu

 • Løs mysterier med Detective Pikachu!

  En helt speciel Pikachu og vennen Tim løser mysterier i Ryme City i Detective Pikachu til konsollerne i Nintendo 3DS-familien.

  Detective Pikachu er virkelig noget ud over det sædvanlige; der bliver talt lige ud af posen, drukket kulsort kaffe og pralet af sine evner som detektiv! Side om side vil Tim og Pikachu lede efter spor og snakke med vidner under efterforskningen af Tims fars forsvinden.

  Du vil møde en række interessante figurer, mens du udforsker den store by, blandt andre politimanden Brad McMaster og Tims fars tidligere medarbejder, Mike Baker. Der er desuden masser af Pokémon i spillet, og det er her Pikachus evner virkelig kommer til sin ret ved både at kunne kommunikere med andre Pokémon og med Tim. Du vil træffe mange fascinerende mennesker i Ryme City, men det er op til dig at finde ud af, hvem du kan stole på!

  Efterhånden, som du finder nye spor og ledetråde, vil Pikachu hjælpe dig med at finde ud af, om du har opdaget noget vigtigt. Med sit slagord ”A bolt of brillance!” lader Pikachu dig vide, om du har nok information til at gå videre med sagen. Kig også efter Pika Prompts, korte videoklip med Pikachus vittigheder og påfund, som måske også indeholder et hint eller to.

  For spillere, som er helt nye i mysteriegenren og måske har brug for lidt ekstra hjælp til at finde beviser, indeholder Detective Pikachu et Easy Mode, hvor Pikachu kommer med praktiske hints til, hvad der skal gøres eller hvor man skal gå videre.

  En flot Detective Pikachu amiibo lanceres samtidig med spillet. Den er desuden større end en normal amiibo og vil lade dig se alle Pika Prompts fra kapitler, der er gennemført, inklusive de Pika Prompts man ikke kunne finde.


 • Characters


  Pokemon

 • Detective Pikachu amiibo
  Tag med detektiv Pikachu ud på eventyr for at løse spændende opgaver. Detective Pikachu er desuden ekstra stor, næsten...

  Bemærk venligst, at listen over kompatible produkter opdateres løbende og derfor ikke nødvendigvis er komplet.


Detective Pikachu

Release-dato: 23. marts 2018
System: Nintendo 3DS
Kategori: Action, Eventyr
Spillere: 1 Lokalt
Aldersmærkning:
amiibo:
Udgiver: Nintendo

NB! Hvis spillet understøtter 3D, kan 3D-effekten kun opleves på spilsystemerne Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du udelukkende spille i 2D. På denne side vises alle billeder og film fra spillene i 2D.