fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Spil
 • New Super Luigi U

New Super Luigi U

 • Marios bror overtager rampelyset i New Super Luigi U!

  Dette er ikke et helt nyt spil i den rette forstand, men dét der hedder Add-on Content, der kan downloades til New Super Mario Bros. U.

  82 baner fyldt med forhindringer og fælder venter Luigi, der, som titlen afslører har hovedrollen i dette ekstra indhold til New Super Mario Bros. U. Han kan hoppe højere end Mario, men har lidt problemer med at stoppe, når han først er kommet i fart.

  I stedet for Mario, der slet ikke dukker op i dette spil overhovedet, kan en ven spille som Nabbit, den lille frækkert, som stjæler fra Toad i New Super Mario Bros. U og skal jages og fanges på diverse baner i spillet. Han kan ikke bruge nogen power-ups, men tager til gengæld heller ikke skade, hvis han berører fjender.

  På flere niveauer har spillerne kun 100 sekunder til at klare banen, og svære niveauer indeholder rigtig mange forhindringer.

  Add-on Content-versionen af New Super Luigi U, som kan downloades i Nintendo eShop, kræver at du har et eksemplar af New Super Mario Bros. U og kan koble din Wii U-konsol til internettet.

  Diskversionen af New Super Luigi U kræver ikke at du har et eksemplar af New Super Mario Bros. U eller at du kan koble din Wii U-konsol til internettet.

  Downloadversionen og diskversionen er helt identiske.


New Super Luigi U

Release-dato: 26. juli 2013
System: Wii U
Kategori: Platformspil
Spillere: 1-5 Lokalt
Multiplayer-funktioner: Samtidigt
Controllers:
Aldersmærkning:
Udgiver: Nintendo
Udvikler: Nintendo
Distributør: Bergsala
Sprog:
Egenskaber: Internet, Miiverse-integration, Off TV Play