fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Xenoblade Chronicles 3D

 • Genoplev det episke rollespil i fuld 3D i Xenoblade Chronicles 3D, eksklusivt til New Nintendo 3DS!

  Kun til New Nintendo 3DS

  Xenoblade Chronicles 3D er en genskabelse af det gigantiske rollespil, som oprindeligt blev lanceret til Wii. Dette er muligt takket være den ekstra maskinkraft i New Nintendo 3DS, så spillet vil kun kunne spilles på New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL, ikke på nogen af de andre konsoller i Nintendo 3DS-familien. Blandt andet vil spillet udnytte den nye analoge styrepind til kamerakontrol, og en nyt gallerifunktion er kommet med, hvor du kan nyde spillets musik og tage et kig på 3D-modellernes nøjere detaljer.

  Opdag en gigantisk verden med to guder

  For tusinde af år siden, i en verden dækket af et vidtstrakt hav og en uendelig himmel, kæmpede to gigantiske guder mod hinanden. Den ene gud var af kød og blod, den anden af metal og tandhjul. I kampens sidste øjeblik gav de hinanden nådestødet, og således står de to kolosser den dag i dag frosset fast i dette øjeblik! I løbet af årene er to vidt forskellige verdener vokset frem på de to guder: Bionis, en verden der minder om vores, med frodige skove, vidtstrakte græssletter, blåt hav samt dyr og andet liv, og Mechonis, en verden med øde sletter fyldt med fabrikker, kraftværker og robotter.

  Civilisationer har udviklet sig i hver af disse verdener, mennesker på Bionis (Homs) og maskiner på Mechonis (Mechon), og disse civilisationer er nu i krig mod hinanden efter at Mechonis invaderede Bionis. Et mystisk sværd, kaldet Monado, blev skabt for at besejre de onde maskiner og redde den frodige verden. Og det er kun her historien i Xenoblade Chronicles begynder...

  Hele spillet foregår på disse to gigantiske guder og hvert område i spillet korresponderer til en af gudernes kropsdele. Områderne har forskellige økosystemer med planter dyr og monstre, som vandrer frit omkring. Nogle områder er frodige skove, andre er store sletter, der er grottesystemer og hav, man kan svømme i, og klatrer man helt op til hovedet, vil man til og med se nordlyset.

  Fokus på udforskning og sideopgaver

  Spillet har en gennemgående hovedhistorie, men regissøren af Xenoblade Chronicles, Tetsuya Takahashi, som også har arbejdet med titler som Final Fantasy IV-VII, Chrono Trigger og Xenosaga, har fokuseret mest på udforskning og sideopgaver mens man bevæger sig gennem spillets hovedhistorie, hvilket betyder at du snildt kommer til at bruge over 100 timer på eventyret, hvis du vil opleve og gøre alt. For eksempel er der godt skjulte områder med fjender, der er alt for stærke første gang du kommer dertil, hvilket selvfølgelig er en opfordring til at vende tilbage senere, når din figur er bedre trænet!

  Kampsystemet

  Kampsystemet blander action og rollespilelementer, hvor du i en glidende overgang angriber monstre og fjender, du støder på i områderne. Men pas på, andre fjender i nærheden kommer måske til undsætning, så det går ikke bare at fare løs på alt, der bevæger sig. Hovedfiguren Shulk har to computerstyrede figurer med sig (lige hvem det er, varierer gennem spillet), og alle figurerne angriber mere eller mindre automatisk i kamp, mens du bevæger hovedfiguren, følger nøje med og bruger specielle evner og angreb på de taktisk rigtige tidspunkter. Forskellige målere fyldes op under kampen og giver dig mulighed for kædeangreb og andre gode sager. Shulk har også en specialevne, der lader ham se et par sekunder ind i fremtiden og på den måde give dig tid til at parere kommende angreb eller planlægge kraftige angreb.

  Stærke bånd

  Men udforskning og kamp er ikke alt i Xenoblade Chronicles. Det er også vigtigt at knytte bånd med de figurer du møder i spillet, specielt med dem, som tager med dig ud på eventyret. Du kan selv tilpasse hver enkel figur, fx udstyre dem med rustning og våben, hvilket i de fleste tilfælde ændrer figurens udseende, vælge hvilke evner og angreb de kan bruge samt opgradere disse, og indstille figurens personlighed, som også vil påvirke hvilke evner figuren lærer. En god måde at knytte stærkere bånd på, er at udføre de sideopgaver, som figurerne du møder vil give dig. Jo stærkere bånd, desto flere fordele har du gennem hele eventyret.

  Du får også en fantastisk mulighed for at genopbygge en by, der er blevet knust. Dette koster dig selvfølgelig både penge og genstande, men du kan selv vælge hvordan udviklingen skal foregå. For samlerne er der også en masse at samle på, blandt andet Achievements og sjældne genstande, som kun opnås ved at besejre unikke og ganske kraftfulde monstre.


 • Scenes


  Scenes

 • No. 25 Shulk
  Shulk er indehaveren af det mystiske sværd Monado fra Xenoblade Chronicles. Via sværdet kan Shulk manipulere verden...

  Bemærk venligst, at listen over kompatible produkter opdateres løbende og derfor ikke nødvendigvis er komplet.


Xenoblade Chronicles 3D

Release-dato: 02. april 2015
System: New Nintendo 3DS
Kategori: Eventyr, Rollespil
Spillere: 1 Lokalt
Aldersmærkning:
amiibo:
Udgiver: Nintendo
Udvikler: Monster Games Inc.
Distributør: Bergsala
Sprog:
Egenskaber: amiibo, StreetPass

NB! Hvis spillet understøtter 3D, kan 3D-effekten kun opleves på spilsystemerne Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du udelukkende spille i 2D. På denne side vises alle billeder og film fra spillene i 2D.