Skip to main content

Nintendo Switch - Forbind en bruger til en Nintendo Account

Instruktioner til at tilføje og slette brugere.

Nintendo Switch er en konsol, alle kan have glæde af. Hver bruger kan oprette en bruger på konsollen, som vil lagre deres gemmedata, når de spiller Nintendo Switch.

Users

Hvis du forbinder en bruger til en Nintendo Account, kan du bruge internetfunktioner såsom Nintendo eShop og vennefunktioner.

Du kan oprette op til otte brugere på en enkelt konsol.

Tilføjelse af en bruger

Du kan tilføje en bruger til konsollen ved at åbne SYSTEM SETTINGS (systemindstillinger) på HOME-menuen og vælge USER (bruger) ⇒ ADD NEW USER (tilføj ny bruger).

CI NintendoSwitch LinkingUserToNintendoAccount 03 enGB image912w

Sletning af en bruger

Når en bruger slettes fra konsollen, bliver alle brugerens gemmedata også slettet.

Du kan slette en bruger ved at gå til SYSTEM SETTINGS (systemindstillinger) ⇒ USER (bruger) og vælge DELETE USER (slet bruger).

CI NintendoSwitch LinkingUserToNintendoAccount 04 enGB image912w

Opret forbindelse til en Nintendo Account

Hvad er en Nintendo Account?

En Nintendo Account gør det muligt at bruge My Nintendo-tjenester og visse applikationer til smartenheder.

Når en bruger forbindes til en Nintendo Account på Nintendo Switch-konsollen, kan du anvende onlinefunktioner.

Du skal være 16 år eller derover for at oprette en Nintendo Account. En voksen skal oprette en konto for dig, hvis du er 15 år eller derunder.

Funktioner der er tilgængelige, når forbindelsen er oprettet

Hver bruger på en Nintendo Switch-konsol kan forbinde en enkelt Nintendo Account. Når du opretter forbindelse, kan du bruge onlinefunktioner, herunder følgende:

 • Flerspiller online*
 • Vennefunktioner
 • Nintendo eShop
 • Poste skærmbilleder på sociale netværk

*Med undtagelse af noget software og visse tjenester vil medlemskab være påkrævet for onlinespil via din Nintendo Switch-konsol. Du kan prøve denne tjeneste gratis frem til efteråret 2017.

En Nintendo Account (gratis) er påkrævet for at bruge denne tjeneste.

Du skal registrere din konsol som den aktive konsol til downloads for din Nintendo Account, hvis du vil foretage køb i Nintendo eShop.

Sådan opretter du forbindelse

1. Forbind konsollen til internettet.

2. Berør brugerikonet på HOME-menuen for at gå til din brugerside, vælg derefter PROFILE (profil) ⇒ LINK TO A NINTENDO ACCOUNT (forbind til en Nintendo Account).

Connect

3. Følg anvisningerne på skærmen for at oprette forbindelse til din Nintendo Account.

 • Børnekonto

  Opret en børnekonto, så dit barn kan anvende onlinefunktioner på en sikker måde

  Forbind en børnekonto til dit barns bruger på Nintendo Switch-konsollen, hvis barnet er 12 år eller yngre og gerne vil bruge konsollens onlinefunktioner. En børnekonto er en konto, som en forælder eller værge kan oprette som en del af deres egen Nintendo Account.

  Forælderen eller værgen kan også ændre kodeordet for en børnekonto.

  Hvis forælderen eller værgen ændrer kodeordet for en børnekonto, skal kodeordet angives igen på konsollen for at kunne spille online.

  Der kan gå lidt tid, før ændringen kan ses på konsollen

  Child account

  Hvordan adskiller en børnekonto sig fra en almindelig Nintendo Account?

  En børnekonto oprettes/styres af en forælders eller en værges Nintendo Account og kan bruges til at indstille begrænsninger for børns spil. Indstillinger og begrænsninger på børnekontoen kan vælges og slettes fra forælderens eller værgens Nintendo Account.

  Du kan bruge en børnekonto til at begrænse Nintendo eShop-køb på konsollen, eller du kan vælge at få en meddelelse sendt til den mailadresse, der er registreret på din Nintendo Account, når dine børn foretager et køb i Nintendo eShop.

  Begrænsninger, der kan indstilles på en børnekonto

  Der kan indstilles følgende begrænsninger, når en bruger, der er forbundet til børnekontoen, tilgår Nintendo eShop:

  • Begræns alle softwarekøb
  • Gem softwareoplysninger, der er klassificeret over den indstillede aldersklassificering

  Oprettelse af en børnekonto

  En almindelig Nintendo Account er påkrævet for at oprette en børnekonto. Hvis du er forælder eller værge og ønsker at oprette en børnekonto til dit barn, skal du først oprette en Nintendo Account til dig selv, hvis du ikke har en i forvejen.

  Når du har oprettet en Nintendo Account, kan du oprette en børnekonto fra skærmbilledet med Nintendo Account-indstillinger.

  Vær venligst opmærksom på, at hvis du sletter din Nintendo Account, vil enhver børnekonto, der er forbundet til den, automatisk blive slettet. 


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, er en globalt førende virksomhed inden for interaktiv underholdning. Indtil i dag har Nintendo solgt mere end 5 milliarder spil og mere end 790 millioner spilkonsoller verden over. Nintendo har skabt elskede frontfigurer som Mario og Donkey Kong. Nintendo har også lanceret serier som The Legend of Zelda, Metroid og et fænomen som Pokémon. Nintendo producerer og markedsfører hardware og software til Nintendo Switch, Wii U, Wii, Nintendo DS og Nintendo 3DS-familien.

Social media

© Bergsala | Officiel hjemmside for Nintendo i Danmark