Nintendo Switch - Spilletilstande

Nintendo Switch har tre forskellige spilletilstande, som du kan skifte mellem efter behov. Dette er en kort introduktion til de tre forskellige spilletilstande.
  • TV-tilstand

I denne spilletilstand kan du spille Nintendo Switch-spil på en større skærm. Du kan spille alene eller samle folk og spille sammen med andre!

CI NintendoSwitch PlayMode 12 image912w

Anvendelse af konsollen i TV-tilstand

Udover konsollen skal du bruge:

Nintendo Switch Dock

Nintendo Switch-dock

TV

TV

HDMI cable

HDMI-kabel

AC adapter

Strømforsyning (HAC-002)

Tilslutning

1. Åbn dækslet bag på Nintendo Switch-docken.

Nintendo Switch Dock

2. Tilslut strømforsyningen til den øverste indgang og HDMI-kablet til den nederste indgang, og luk låget.

Nintendo Switch Dock

3. Tilslut strømforsyningen til en stikkontakt.

AC adapter

4. Tilslut HDMI-kablet til TV'et.

HDMI Cable

5. Sørg for at frakoble Joy-Con-controllerne fra konsollen, hvis du vil bruge dem, mens konsollen er i TV-tilstand.

Detach Joy-Con

6. Flugt konsollen med docken, skub herefter konsollen ned. Hvis konsollen sidder korrekt i docken, slukker konsolskærmen.

Nintendo Switch Dock

7. Tænd for TV'et, og sørg for, at indgangskanalen er indstillet til HDMI-signal. Se herefter, om Nintendo Switch-skærmen vises på TV'et.

HDMI input

Termerne HDMI og HDMI High-Definition Multimedia Interface og HDMI-logoet er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende HDMI Licensing LLC i USA og andre lande.

• Bordpladetilstand

Hvis du ikke har et TV, kan du stadig spille ved at stille konsollen på et bord eller et andet fladt underlag. Du kan spille med en ven ved at bruge en Joy-Con hver.

Tabletop mode

Anvendelse af konsollen i bordpladetilstand

Frakobl Joy-Con-controllerne fra konsollen, åbn herefter støttebenet bag på konsollen for at stille den på et stabilt underlag.

Detach Joy-Con

• Håndholdt tilstand

I denne tilstand kan du tage konsollen med dig og spille hvor som helst. Den er god til toget og andre steder, hvor det kan være svært at stille konsollen ned.

Handheld

Anvendelse af konsollen i håndholdt tilstand

Tilslut begge Joy-Con-controllere til konsollen.

Attach Joy-Con