Sådan indstiller du restriktioner i Nintendo eShop

Herunder kan du se, hvordan du kan administrere købsbegrænsninger på Nintendo Switch.

Vigtigt: Hvis du endnu ikke fører tilsyn med den konto, du vil indstille begrænsninger for, skal du gøre et af følgende:

• Opret en ny konto til barnet (15 år og yngre)
  • Knyt barnets eksisterende Nintendo Account til din egen (16 år og ældre)
  • Indstil den aktuelle Nintendo Account som ”supervised” (hvis den allerede findes i din familiegruppe)

Yderligere information:

• Du kan også finde vores oplysninger om indstilling af forældrekontrol til Nintendo 3DS nyttige. Begrænsninger for køb på Nintendo Switch kan kun indstilles via en forælders/værges Nintendo Account i en Nintendo Account-familiegruppe.
  • En forælder/værge kan administrere købsbegrænsninger, herunder automatisk fornyelse, for alle Nintendo-konti, der er blevet tilføjet til eller oprettet af forælderens/værgens Nintendo Account.

Udfør disse trin:

1. Log ind på din eksisterende forældre/værge Nintendo Account for at få adgang til dine kontoindstillinger.
  2. Vælg "Familiegruppe".
  3. En liste over alle overvågede konti i familiegruppen vises på skærmen. Vælg den Nintendo Account, som du vil administrere begrænsninger for.
  4. Vælg hver indstilling, som du vil justere:
    • Forbrugsrestriktioner - Markér boksen for at deaktivere købs- og automatiske fornyelsesmuligheder på Nintendo eShop for Nintendo Switch.
    • Aldersbaserede købsbegrænsninger - Markér boksen for at begrænse det indhold, der kan ses på Nintendo eShop på Nintendo Switch. Indholdet vil automatisk blive begrænset baseret på spillerens alder.
  5. Vælg "Save changes" for at bekræfte ændringen.