Sådan overfører du gemte data til en Nintendo Switch-konsol i nærheden

Vejledning til, hvordan du overfører gemte spildata fra en konsol i Nintendo Switch-familien til en anden.

Vigtigt:

• Denne funktion gør det muligt at flytte én gemt datafil pr. spil pr. bruger fra en Nintendo Switch-familiekonsol til en anden konsol i nærheden.
  • Den opretter ikke en kopi af dine gemte data. Når overførslen er afsluttet, slettes gemte datafiler på kildekonsollen.
  • Det er ikke nødvendigt med et Nintendo Switch Online-medlemskab for at bruge denne funktion.

Yderligere oplysninger:

• Gemte data kan kun overføres mellem brugere, der er tilknyttet den samme Nintendo Account.
  • Begge konsoller skal have systemversion 8.0.0.0 eller højere, skal være forbundet til internettet og skal være i nærheden af hinanden.

Følg disse trin:

På kildekonsollen

1. Fra HOME-menuen, vælg “System Settings” > “Data Management” > “Transfer Your Save Data”.
  2. Vælg “Send Save Data to Another Console”, og vælg derefter den bruger, hvis gemte datafil du ønsker at overføre.
  3. Vælg den gemte datafil for den spiltitel, du vil sende til en anden konsol.
  4. Vælg “Send Save Data”.

Vigtigt: Når den er sendt, slettes save data-filen fra kildekonsollen.

På modtagerkonsollen

1. Fra HOME-menuen, vælg “System Settings” > “Data Management” > “Transfer Your Save Data”.
  2. Vælg “Receive Save Data” og placér konsollerne i nærheden af hinanden.

Vigtigt:

• Hvis der allerede findes gemte data for det samme spil/software på modtagerkonsollen, kan du enten annullere overførslen eller vælge "Overwrite Save Data" for at fortsætte.
    • Vær opmærksom på, at overskrevne gemte data ikke kan gendannes, når de er slettet.
  3. Når overførslen af gemte data er afsluttet, skal du vælge "OK". Du kan nu fortsætte dit spil på modtagerkonsollen.